Yamarin 59 BR

Tarjoushinta 44 200,00 € Norm. hinta 48 000,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 601 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 59 BR + Yamaha F100LB      47 000 €
Yamarin 59 BR + Yamaha F115LB      44 200€ KAMPANJATARJOUS
Yamarinin vuonna 2023 tullut uutuus on moderni ja tyylikäs kuuden metrin kokoluokan bowrider. Pariskunnan tai perheen retki- ja huviveneeksi suunniteltu Yamarin 59 BR tarjoaa erinomaisen lisän Yamarinin kattavaan mallistoon.
SKU
Yamarin 59BR 2024
action-image

Yamarin 59 BR - Vakaa mutta vauhdikas bow rider

porttinen Yamarin 59 Bow Rider on hauska ajettava, vaikka se onkin vakaa ja käyttäytyy ennakoitavasti vaativammassakin kelissä. Rungon leveys ja muotoilu takaavat miellyttävän ajokokemuksen joka kerta. Suurin saatavilla oleva moottori on Yamaha F115, jolla huippunopeus nousee noin 37 solmuun.

Osansa sporttisen tyylikkääseen yleisilmeeseen tuo mustilla karmeilla varustettu, mahdollisimman suojaavaksi suunniteltu tuulilasi. Tuulilasi ulottuu pitkälle sivuille ja sen korkeus on optimoitu virtauslaskelmien avulla, mikä lisää matkustusmukavuutta ja suojaa myös takapenkillä istuvia viimalta ja roiskeilta.

Takana matkustamon keskipiste on väljä sohva, jonka voi avata käden käänteessä lokoisaksi aurinkopediksi. Kääntyvät kuljettajan ja apukuljettajan penkit muodostavat veneen takaosasta seurusteluryhmän, jossa viihtyy rannalla tai satamassa pidempäänkin.

Avotila on huolellisesti suunniteltu, jotta kaikki säilytystilat olisivat mahdollisimman suuret. Hyvin sijoitellut, suuret askelmat ja selkeät kulkuväylät pitävät huolen, että koko veneen läpi on helppoa ja turvallista kulkea. Lisävarusteena saatava vesihiihtokaari toimii tarvittaessa lisätukena takakannella ja uimatasoilla liikuttaessa. Vakiovarusteisiin kuuluu miellyttävä softdeck-kansimateriaali, joka viimeistelee tyylikkään yleisilmeen.

6
Henkilömäärä

825kg
Paino

5,95m
Kokonaispituus

2,25m
Leveys

80hp - 115hp
Moottorin tehoalue

L
Moottorin rikipituus

110l
Polttoainetankin tilavuus

37solmua
Suurin nopeus
Lisätietoja

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center