Asiakaspalvelu

ASIAKASPALVELU 

Tuotteisiin tai myymälöihin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Yamaha Center -myymälöiden henkilökuntaan. Yhteystiedot löydät Myymälät-osiosta. Palautetta meille voit lähettää palautelomakkeella. Lisäksi löydät meidät ja ajankohtaisia tarjouksia sekä kilpailuja Facebook-sivuiltamme.

TUOTE- JA VARAOSAKYSELYT

Tuote- ja varaosakysymyksissä suosittelemme ottamaan yhteyttä Yamaha Center -myymälään varaosakyselylomakkeella, jonka löydät myös jokaisen myymälän sivulta. Muistathan antaa yhteydenottosi yhteydessä riittävästi tietoa laitteestasi (rekisteritunnus, merkki, malli, vuosimalli jne.), jotta voimme varmistaa osan sopivuuden.  

Tärkeitä tietoja ovat: Laitteen merkki ja malli (esim. Yamaha R1M) Vuosimalli (esim. 2014 - HUOM! Laitteen ostovuosi ei ole välttämättä sama kuin vuosimalli) Sarjanumero (esim. XXXX)  

Yamaha-varaosien mallisopivuuden voit tarkistaa myös Yamahan sähköisestä varaosakirjasta (http://parts.yamaha-motor.fi/ypec_b2c/). YPEC-palvelusta löydät mallisopivuudet moottoripyörien ja skootterien, ATV:n ja side-by-siden, vesijettien, perämoottorien ja moottorikelkkojen varaosille.

MYYJÄN TIEDOT

Yamaha-center.fi / Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike, Niittyrinne 4, 02270 Espoo, Y-tunnus 2730411-9, www.yamaha-center.fi

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center