Uusi sähkökäyttöinen tieliikenteeseen soveltuva UMQ-malli

Uusi sähkökäyttöinen tieliikenteeseen soveltuva UMQ-malli

Yamaha Motor Europe ja Quaddy SRL ovat laajentaneet 10-vuotista yhteistyötään esittelemällä uuden sähkökäyttöisen tieliikenteeseen tyyppihyväksytyn kevytajoneuvon.

Uusi tieliikennemalli laajentaa työkäyttöön suunniteltujen sähkökäyttöisen vaihtoehtojen saatavuutta laajemmalle yleisölle.

 

UMQ-mallissa on kaksi eri versiota UMQ-L ja UMQ-T. Tyyppihyväksytyt ajoneuvot ovat läpäisseet eurooppalaisen hyväksymisprosessin joko tieliikenteeseen soveltuvana T2a-luokan ”traktorina” (T) tai VL7eCU-luokan ”nelipyöräisenä” (L).

 

“Yamaha Motor Europe ja tyyppihyväksyntään erikoistunut Quaddy ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä viimeisen vuosikymmenen ajan, ja nyt lisäämme yhteistyöhön uuden alueen”, kertoo Ton Van Geenhuizen, Yamaha Motor Europen RV-ajoneuvojen ja sähköpyörien osastopäällikkö. ”Uusi UMQ-malli, joka perustuu monipuoliseen sähkökäyttöiseen UMX-malliin, avaa oven entistä laajemmalle yleisölle nauttia sen ainutlaatuisista ja luotettavista työominaisuuksista äänettömästi ja mukavasti yleisillä teillä. “

 

UMQ-mallissa on herkästi reagoiva, hiljainen ja ympäristöystävällinen 5,0 kilowatin moottori, joka mahdollistaa ajoneuvon maksiminopeuden 31 km/h. Sen tilava ohjaamo tarjoaa suojaa sääolosuhteilta. Alumiiniseen kipillä varustetulla kuljetustasoon, ja jonka kuormauskapasiteetti on 363 kg, mahtuu "eurooppalainen" kuormalava. Lisäksi vakiovarusteinen vetokoukku mahdollistaa enimmäisvetokyvyn 680 kg päivittäisessä työkäytössä. UMX-mallissa on myös kätevä 29 litran etusäilytyslaatikko, kestävä pohjapanssari ja vakaa jousitus, joka soveltuu erilaisille tienpinnoille.

 

Mallin tuotanto käynnistyy vuoden 2024 toisella neljänneksellä, ja siihen on saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa: Leaf Green, Glacier, Carbon ja Bluestone. Hinnat alkaen 25 490 €, paikkakuntakohtaiset toimituskulut lisätään hintaan.

 

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center