YZ85 (2024)

5 650,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 90 €/kk
Hae rahoitusta
Jos suhtaudut voittamiseen yhtä tosissasi kuin me Yamahalla, sinun on varmistettava, että seuraava pyöräsi on Yamaha YZ85. Tässä nuorten motocross-pyörässä on tehokas kaksitahtimoottori, kevyt alusta ja huippuluokan jousitus, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset noustaksesi palkintokorokkeen huipulle.
SKU
2024-YZ85LW-DPBSE
action-image

Voitto: Sitä ei koskaan anneta, se on aina ansaittava.

Yamaha on rakentanut mestaruuksia voittaneita kaksitahtimoottoripyöriä jo 50 vuoden ajan. Matkan varrella olemme voittaneet lähes kaikki voittamisenarvoiset kisat. Uusimmassa YZ85-moottoripyörässä on samaa kehittynyttä kilpailuperäistä teknologiaa, joka siirtyy yhtiön valmistamiin aikuisten motocross-pyöriin, ja se on valmis antamaan sinulle voimaa voittoon.

Monet nykyisistä ammattilaiskuljettajista ovat aloittaneet uransa YZ85:llä. Pyörää tarkastellessa on helppo ymmärtää miksi. Sen suorituskykyinen 85-kuutioinen nestejäähdytteinen kaksitahtimoottori on varustettu Yamahan kilpailutoiminnassa kehittämällä YPVS-järjestelmällä, joka takaa voittoon tarvittavan kiihtyvyyden. Säädettävät jousitus on tehty pitämään pyörä hyppysissä vaikeimmillakin radoilla.

YZ85-mallissa on myös kevyt alumiininen takarunko ja alumiininen takahaarukka, halkaisijaltaan suuret levyjarrut ja tehokas ilmanotto – aivan kuten isommassa YZ125-mallissa. Mahdollisimman hyvän hallinnan takaavat litteä istuin, ohut runko ja ergonominen polttoainesäiliö. Kaksisävyinen Icon Blue ‑väritys ja uudet grafiikat viimeistelevät ulkoasun. YZ85 on valmis nostamaan sinut seuraavalle tasolle – ja palkintokorokkeelle.

Olet kehittänyt taitojasi ja hionut ajotyyliäsi pienillä moottoripyörillä. Nyt on kuitenkin aika nousta uuteen kokoluokkaan ja astua seuraavaan kehitysvaiheeseen. Oikean motocross-pyörän valinta on tärkeä päätös. Kun katsot, mitä uudella YZ85:llä on tarjottavana, on selvää, että se on ainoa mahdollinen valinta.
Yamaha on rakentanut voittoisia kaksitahtipyöriä 50 vuoden ajan. YZ85:ssä on hyödynnetty kaikkea vuosien varrella Grand Prix -kilpailuissa kerättyä osaamista ja tietoutta. Täysin säädettävällä KYB-jousituksella, halkaisijaltaan suurilla levyjarruilla ja kevyillä pyörillä varustettu pyörä on kaikki mitä voittamiseen tarvitaan.
Tehon laaja-alaisuuden takaamiseksi reipas ja luotettava 85-kuutioinen kaksitahtimoottori on varustettu Yamaha Power Valve System -järjestelmällä. Suurikapasiteettinen jäähdytin ja kestävä 6-vaihteinen vaihteisto on rakennettu kestämään kovimmatkin kilpailut. YZ85 on dynaamisen kapean katteen ja kilpailuun kehitetyn ergonomian ansiosta pyörä, jolla voit tehdä unelmistasi totta – ja näyttää maailmalle, että olet tosissasi voittamisen suhteen.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus85 cm³
Sylinterin mitat47,5 × 47,8 mm
Puristussuhde8,2 - 9,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK28/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 00
Jättö99 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara275 mm
Takajoustovara287 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø220 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø190 mm
Eturengas70/100-19 42M sisärenkaallinen
Takarengas90/100-16 52M sisärenkaallinen
Kokonaispituus1.895 mm
Kokonaisleveys760 mm
Kokonaiskorkeus1.175 mm
Istuimen korkeus885 mm
Akseliväli1.285 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 75 kg
Polttoainesäiliön tilavuus5,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,5 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center