YXZ1000R SS

32 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 465 €/kk
Hae rahoitusta
#DRIVEN BY VICTORY. Tehokkaat ja suorituskykyiset YXZ-mallit perustuvat Yamahan kilpailukokemuksiin ja -teknologiaan. Kierrosherkkä Yamaha-moottori ja Sport Shift -suorakytkentävaihteisto ovat tämän suorituskykyisen ajoneuvon ydin. Tuloksena on aidosti uudenlainen ja innostava ajoelämys.
SKU
2024-YXZ1000ET-24E-DPBSE
action-image

Tinkimätöntä suorituskykyä

#DRIVEN BY VICTORY. Tehokkaat ja suorituskykyiset YXZ-mallit perustuvat Yamahan kilpailukokemuksiin ja -teknologiaan. Kierrosherkkä Yamaha-moottori ja Sport Shift -suorakytkentävaihteisto ovat tämän suorituskykyisen ajoneuvon ydin. Tuloksena on aidosti uudenlainen ja innostava ajoelämys.

Tällä dynaaminisella mallilla olemme nostaneet offroad-suorituskyvyn uudelle tasolle luoden ominaisuuksiltaan korkealuokkaisimman SxS-ajoneuvon! Ohjauspyörän rallityyliset vaihdevalitsimet mahdollistavat nopean vaihtamisen täydelläkin kaasulla ja YCC-S -lähtöavustimen ansiosta tämä mönkijä jättää kilpailijansa seisomaan lähtöruudulle.

Leveät 29-tuuman Big Horn -renkaat näyttävillä 14-tuuman alumiinivanteilla ja pitkäliikkeisen jousituksen uudet asetukset takaavat, että YXZ1000R SS SE etenee entistä tehokkaammin vaikeassakin maastossa.

Yamahan pitkä kokemus kilpaluokan ATV-ajoneuvoista on perusta, jolle rakentuivat ensimmäiset Yamaha Side-by-Side ajoneuvot. Samaa konseptia noudatettiin myös kun Yamaha kehitti uuden sukupolven sporttisen YXZ Side-by-Side malliston.
Yamahan maailmanlaajuinen maine perustuu vahvaan kilpailumenestykseen. Yamahan suorituskykyisten ja menestyksellisten ATV-mallien myötä ei ole ihme, että esimerkiksi Yamaha YXZ1000R ja siitä terästetty YXZ1000R SS ovat mullistaneet täysin SxS-ajoneuvojen suorituskyvyn kriteerit.
Tämä sporttiluokan SxS-ajoneuvojen suorituskyvyn uudelle tasolle nostanut Sport Shift -malli ja etenkin sen manuaalinen suorakytkentävaihteisto mahdollistaa kuljettajan keskittymisen ajamiseen tavalla joka ei ole aikaisemmin ollut mahdollista.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, 4-venttiilinen, DOHC, Kolmisylinterinen
Sylinterin tilavuus998 cm³
Sylinterin mitat80,0 mm x 66,2 mm
Puristussuhde11.3:1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
Polttoainejärjestelmä3 x Mikuni 41 mm
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen, Electric Paddle Shift
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäErillisjousitus kallistuksen vakaajalla, 412 mm jousto, Fox® 2.5 Podium RC2 Single Spring
TakajousitusjärjestelmäErillisjousitus kallistuksen vakaajalla, 432 mm jousto, Fox® 2.5 Podium RC2 Single Spring
EtujarruHydraulinen kaksoislevy
TakajarruHydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
EturenkaatMaxxis Bighorn M917, AT29x9.00R-14 renkaat ja vannelukolliset alumiinivaluvanteet
TakarenkaatMaxxis Bighorn M918, AT29x11.00R-14 renkaat ja vannelukolliset alumiinivaluvanteet
Kokonaispituus3 121 mm
Kokonaisleveys1 626 mm
Kokonaiskorkeus1 834 mm
Akseliväli2 300 mm
Kääntösäde6,0 m
Maavara330 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 685 kg / 699 kg
Polttoainesäiliön tilavuus34,0 l
Öljysäiliön tilavuus3,4 l
Cargo bed136 kg
OhjausjärjestelmäAckermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella
InstrumentationAnaloginen kierroslukumittari, digitaalinen nopeusmittari ja vaihtovalo, LCD-näytössä: matkamittari, kaksi trippimittaria, akun jännite, käyttötuntimittari, polttoainemittari, kello, veden lämpötila, valitun vaihteen näyttö, nelivedon / tasauspyörästön lukon merkkivalo, EPS- ja moottorivian varoitusvalot.

  1. Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center