Wolverine® RMAX™4 1000 LE

35 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 492 €/kk
Hae rahoitusta
Lähde seikkailuun maastoauto-tyyppisessä ohjaamossa, jossa on hyvät tilat neljälle aikuiselle. Voimanlähteenä on Yamahan 999-kuutioinen nelitahtirivimoottori, joka on yhdistetty RMAXin ainutlaatuiseen D-Mode-ajotilajärjestelmään, jolla on valittavissa Sport-, Trail- ja Crawl-käyntiohjelmat. Ohjaamosta säädettävät FOX® 2.0 iQS -iskunvaimentimet parantavat puolestaan matkustusmukavuutta. #DRIVENBYFREEDOM
SKU
2024-YXF1000EW-24LE-LNMP
action-image

Kuvittele, että kaikki muuttuu.

Lähde seikkailuun maastoauto-tyyppisessä ohjaamossa, jossa on hyvät tilat neljälle aikuiselle. Voimanlähteenä on Yamahan 999-kuutioinen nelitahtirivimoottori, joka on yhdistetty RMAXin ainutlaatuiseen D-Mode-ajotilajärjestelmään, jolla on valittavissa Sport-, Trail- ja Crawl-käyntiohjelmat. Ohjaamosta säädettävät FOX® 2.0 iQS -iskunvaimentimet parantavat puolestaan matkustusmukavuutta. #DRIVENBYFREEDOM

Uusi Wolverine® RMAX™ 4 1000 LE on tyylikäs ja mukava, joten sen kyydissä on hauskaa ja helppoa viedä ystäviä tai perhe uusiin ennen kokemattomiin maisemiin ja kohteisiin. Vaikuttavien ominaisuuksien ja kehittyneiden hallintajärjestelmien ansiosta uudet maisemat ja ajoelämykset ovat myös helpommin löydettävissä.

Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto noudattaa Yamahan "Jin-Ki Kanno"-suunnittelufilosofiaa. Japanista vapaasti käännettynä se tarkoittaa "riemun tunnetta siitä, että on yhtä laitteen kanssa". Käytännössä uusi Wolverine® RMAX™ 1000 on kaikin puolin suorituskykyinen rinnakkain istuttava maastoajoneuvo, jossa kuljettaja ja matkustajat tuntevat olonsa varmaksi ja turvalliseksi vaikeimmissakin maastoissa.

Rajoitetun erän Wolverine®RMAX™4 LE:n kestävästi maalattu kori on varusteltu tyylikkäällä grafiikalla. Maalatut sisätilat ja väritykseen sävytetyt istuimet täydentävät näyttävän tyylin. Ainutlaatuinen D-Mode-ajotilajärjestelmä, jolla moottoriin voi valita Sport-, Trail- tai Crawl-tehotilan, ja kallistettava ohjauspyörä 17 asteen säädöllä.
29 tuuman Carnage-renkaat ja ohjaamosta säädettävät FOX® 2.0 iQS -iskunvaimentimet sekä lisäävät ajomukavuutta että parantavat hallittavuutta. Vaihdevipu ja pysäköintijarrun vipu kuvaavat tälle mallille ominaista suunnittelun laadukkuutta. WARN® VRX 45 -vinssi päivitetyssä etupuskurissa, jalkatilan ja konsolin valaistus, taustapeili ja tyylikäs katkaisijoiden taustavalaistus täydentävät laadukkaat ominaisuudet.
Vaativissa olosuhteissa tehtyjen kattavien testien ja koeajojen perusteella huippuunsa hiotut ominaisuudet. Tuloksena on maastoajoneuvojen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden uusi taso. Wolverine® RMAX™ 4 1000 mahdollistaa erinomaisen ajotuntuman - yhteyden kuljettajan ja ajoneuvon välillä. Tämä takaa erinomaiset mukavat ajoretket niin työ- kuin vapaa-ajalla.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus999 cm³
Sylinterin mitat93,0 x 73,5 mm
Puristussuhde11.2 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 361 mm of wheel travel /FOX QS3 piggy back
TakajousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 337 mm of wheel travel /FOX 2.0 iQS
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
EturenkaatAT29 x 9-14 GBC® Dirt Commander®
TakarenkaatAT29 x 11-14 GBC® Dirt Commander®
Kokonaispituus3 255 mm
Kokonaisleveys1 677 mm
Kokonaiskorkeus2 110 mm
Akseliväli2 290 mm
Kääntösäde6 m
Maavara340 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 930 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 Litraa
Öljysäiliön tilavuus5.5 Litraa
Istuimen korkeus872 mm
Cargo bed272 kg
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg
InstrumentationDigitaalinen tietojärjestelmä
LightingFront LED marker lights, Dual 12V 12.4/6.2W LED Multi-reflector Headlights, Dual 12V 2.7/0.5W LED Taillights with Brake and Reversing lamp

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center