TMAX (2024)

17 354,23 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 257 €/kk
Hae rahoitusta
Radikaali, supersport-tyylinen etu- ja takaosan kompakti muotoilu ja entistä mukavampi ergonomia nostavat TMAX:in ilmeen ja etenkin käyttömukavuuden aivan omaan luokkaansa. Kaikki ajon ja tietoliikenneyhteyksien kannalta tarpeellinen tieto näkyy 7-tuuman TFT-värinäytöllä ja Garmin-navigoinnilla* löydät aina varmasti perille. (*Garmin-navigointi vaatii tilauspalvelusopimuksen, eikä sitä tarjota kaikissa maissa. Jotkut navigointiominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tarkista saatavuus Garminilta.)
SKU
2024-XP500A-MBL2
action-image

Mahtava MAX-elämys

Sporttiskootterien kiistaton kuningas - TMAX TMAX on ollut Euroopan myydyin sporttiskootteri siitä lähtien kun sen ensimmäinen malli esiteltiin vuonna 2001. Huippulaadukas ja tehokas TMAX on jo yli 20 vuoden ajan tuottanut tuhansille kuljettajille innostavan vapauden tunteen niin työmatka-ajossa kaupungissa kuin vapaa-ajan ajoretkillä maaseudun maanteillä.

Skootteri on varustettu ominaisuuksiltaan huipputeknisellä mittaristolla. Skootterin luokkansa paras 7-tuuman TFT-värinäyttö tarjoaa kolme näyttöasetusta. Yamaha MyRide-sovelluksen MyRide-linkin kautta voit yhdistää TMAX:in älypuhelimeen, ja näin muun muassa kuunnella musiikkia sekä nähdä mittariston näytöllä tekstiviestit, saapuvat puhelut ja säätiedot. Garmin-navigointi* opastaa perille nopeammin ja helpommin.

(*Garmin-navigointi vaatii tilauspalvelusopimuksen, eikä sitä tarjota kaikissa maissa. Jotkut navigointiominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tarkista saatavuus Garminilta.)

Kompakti ja sporttinen muotoilu: TMAX on Yamahan dynaamisin ja edistyksellisin sporttiskootteri. Aerodynaamiset etusiivet ja sirommat, tuplat projektorivalot antavat tälle huipputekniselle skootterille supersport-tyylisen ilmeen. Uudistettu ergonomia parantaa puolestaan käyttömukavuutta. Tehokas, 560-kuutioinen, EU5-hyväksytty, 35kW tehoinen moottori ja erittäin sujuva CVT-vaihteisto takaavat moottoripyörän suorituskyvyn ja skootterin käyttömukavuuden.

Mittaristoon ja isoon 7-tuuman TFT-värinäyttöön kytketyn älypuhelimen kautta voit kuunnella musiikkia, vastaanottaa viestejä ja puheluja**, katsoa säätietoja sekä hyödyntää matkantekoa helpottavaa Garmin-navigointia* jne. Päivittäistä käyttöä helpottavat skootterin avaimeton Smart Key -järjestelmä, ohjaustangon uusi 5-suuntainen joystick-painike sekä uudenmalliset hallintapainikkeet.

(*Garmin-navigointi vaatii tilauspalvelusopimuksen, eikä sitä tarjota kaikissa maissa. Jotkut navigointiominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tarkista saatavuus Garminilta.
**/Edellyttää TMAX:iin yhdistettyä Bluetooth-kuulokemikrofonia. Kuulokemikrofoni on ostettava erikseen.
Ergonomiaa parantavat kompaktin rungon ja muotoilun kapea vyötärö, eli keskiosa sekä säädettävällä selkänojalla varustettu istuin ja isommat astinlaudat. Käyttömukavuuden kruunaa säädettävä, alumiininen ohjaustanko. Sporttisemmat jousitusasetukset ja kevyet Spin Forged -vanteet Bridgestone-renkailla takaavat tarkan, moottoripyörätyyppisen ajettavuuden. Tehokas, A2-luokan TMAX on luokkansa kevein ja sen voimanlähteenä on EU5-hyväksytty, 560-kuutioinen nelitahtimoottori.
Uusin TMAX on omaa luokkaansa. Radikaalisti uudessa, supersport-tyylin TMAX:in katteessa on aerodynaamiset siivet ja kaksi ilmanottoaukkoa, jotka korostavat sen aggressiivista ilmettä. Kapeat tuplat projektorivalot ja T-muotoinen LED-takavalo sekä integroidut etu- ja takavilkut korostavat uuden virtaviivaisen TMAXin huipputeknisiä ominaisuuksia sekä ensiluokkaista varustelua ja viimeistelyä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Kaksisylinterinen rivimoottori
Sylinterin tilavuus562 cc
Sylinterin mitat70,0 x 73,0 mm
Puristussuhde10.9:1
Maksimiteho35,0 kW @ 7 500 rpm
Maksimivääntö55,7 Nm @ 5250 rpm
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
Polttoaineen kulutus4,8 l / 100 km
CO2 emission112 g / km
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Etujoustovara120 mm
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Takajoustovara117 mm
EtujarruEdessä kaksi, Ø 267 mm levyjarrua
TakajarruTakana, Ø 282 mm levyjarru
Eturengas120/70R15M/C 56H tubeless
Takarengas160/60R15M/C 67H tubeless
Kokonaispituus2.195 mm
Kokonaisleveys780 mm
Kokonaiskorkeus1.415 mm – 1.470 mm (säädettävä tuulilasi)
Istuimen korkeus800 mm
Akseliväli1.575 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino218 kg
Polttoainesäiliön tilavuus15 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center