XMAX 300 TECH MAX (2024)

8 674,83 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 142 €/kk
Hae rahoitusta
XMAX-sporttiskootterit - täydellinen ratkaisu kaupunkiliikenteeseen Virtaviivainen runko, TFT-värinäyttö, älypuhelinyhteys, Garmin-navigointi ja laaja tieto- ja viihdevalikoima tekevät XMAX 300 Tech MAXista ihanteelisen valinnan kuljettajille, jotka etsivät mukavaa ajokokemusta ja teknisesti edistynyttä ajoneuvoa.
SKU
2024-XMAX300ASP
action-image

Follow the MAX

Huipputekninen XMAX 300 Tech MAX tarjoaa ensiluokkaisia ominaisuuksia, erikoisosia, eksklusiivisia värejä, innostavaa sporttisuutta, erottuvaa tyyliä, huippuluokan käyttömukavuutta ja korkeatasoista toiminnallisuutta.

Premium-luokan sporttiskootterissa on moniteemainen 4,2-tuumainen TFT-värinäyttö ja älypuhelinliitettävyys. Voit helposti vastaanottaa viestejä ja sähköposteja, valita musiikin ja paljon muuta. XMAX 300 Tech MAXissa on myös Garmin-navigointijärjestelmä.

XMAX 300 Tech MAXin särmikäs muotoilu ja X-muotoinen ajovalo korostavat entisestään sen radikaalia ja erottuvaa ilmettä, ja bumeranginmuotoiset 3D-sivukatteet vahvistavat aitoa MAX-perimää. Tämä skootteri tarjoaa älykkään ja tyylikkään tavan liikkua, joka saa lisäpotkua erikoisväreistä, alumiinisista astinlaudoista, huolellisesti viimeistellyistä rungon osista ja nahkaisista istuinpäällisistä.

Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, SOHC, 4-venttiilinen, Yksisylinterinen
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center