TT-R110 (2024)

3 650,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 76 €/kk
Hae rahoitusta
Yamahan TT-R110-malli on keskikokoinen vapaa-ajanpyörä nuorille ja vanhemmillekin kuljettajille ja ensikertalaisillekin. Se on kompakti, hyvännäköinen, helppo ajaa ja vaivaton omistaa. Sähköstartilla varustetun käyntiääneltään hiljaisen moottorin, matalan istuinkorkeuden ja automaattikytkimen ansiosta tämä mukava maastopyörä on paras valinta kaikenikäisille lapsille, jotka haluavat vain pitää hauskaa maastossa!
SKU
2024-TTR110-DPBSE
action-image

Pieni pyörä – paljon iloa!

Yamaha TT-R110 on hyvin monien kuljettajien suosikki, olipa kyseessä sitten pienemmän PW50:n tai TT-R50:n vaihtaminen tai ensimmäisen maastopyörän ostaminen. Kaikki tässä keskikokoisessa nuorisopyörässä on tarkoitettu tuomaan sinulle, perheellesi ja ystävillesi loputtomasti hauskaa ulkoilua ja monia elinikäisiä muistoja.

Helpon ohjattavuuden ja kuljettajan mukavuuden vuoksi tämän hyvännäköisen moottoripyörän istuinkorkeus on matala ja siinä on pitkäjoustoinen etuhaarukka ja Monocross-takajousitus. Edessä on 14 tuuman ja takana 12 tuuman kestävä maastorengas. Vankan Icon Blue -katteen esikuvana ovat Yamahan voittoisat kilpapyörät.

Uudet ja kokeneet maastokuljettajat nauttivat 110-kuutioisen, käyntiääneltään hiljaisen nelitahtimoottorin mukavasta ja tehokkaasta suorituskyvystä. Automattikytkimen ansiosta nelinopeuksista vaihteistoa on helppo käyttää. Turvallisuuden vuoksi TT-R110:ssä on avaimella toimiva virtalukko. Selkeän rakenteen ansiosta offroadpyörän huoltotarve on vähäinen, joten se on mukava ajaa ja huoleton omistaa.

Valitsitpa minkä tahansa Yamahan, voit olla varma, että se on valmistettu samojen laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaan kuin muutkin yhtiön kaksipyöräiset tuotteet. Ja kuten kaikki Yamahan lasten ja nuorten mallit, TT-R110 on suunniteltu helppokäyttöiseksi, hauskaksi ajaa ja helpoksi huoltaa.
Ulkonäöltään virtaviivaisen ja modernin sekä ajo-ominaisuuksiltaan mukavan monipuolisen TT-R110:n ergonomia on sovitettu yhtä lailla nuorille kuin varttuneille lapsille. Sen kestävä teräsrunko ja pitkäliikkeinen jousitus takaavat tasaisen ja rennon ajon röykkyisessäkin maastossa.
Mukavan, hiljaisen ja taloudellisen 110-kuutioisen nelitahtimoottorin runsas teho on helposti hallittavaa, joten tämä pyörä on oivallinen valinta koko perheen vapaa-ajan maastomoottoripyöräksi. Polkaise ykkösvaihde sisään ja käännä kaasua, ja olet liikkeellä! Se on näin helppoa. Inspiroivia ajoelämyksiä!
Lisätietoja
Moottorin tyyppiSOHC, Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, 2-venttiilinen
Sylinterin tilavuus110 cc
Sylinterin mitat51,0 × 54,0 mm
Puristussuhde9,3 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäSähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 4-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinMikuni VM16/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma26° 00
Jättö60 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Etujoustovara115 mm
Takajoustovara110 mm
EtujarruMekaaninen rumpujarru, Ø95 mm
TakajarruMekaaninen rumpujarru, Ø110 mm
Eturengas2,50-14 4PR, sisärenkaalliset
Takarengas3,00-12 4PR, sisärenkaalliset
Kokonaispituus1.565 mm
Kokonaisleveys680 mm
Kokonaiskorkeus920 mm
Istuimen korkeus670 mm
Akseliväli1.080 mm
Maavara180 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 72 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3,8 l
Öljysäiliön tilavuus1.0 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center