PW50 (2024)

2 200,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 56 €/kk
Hae rahoitusta
Nuorimmille uusille kuljettajille tarkoitettu legendaarinen PW50 on kaikkien aikojen menestynein lasten huvipyörä. PW50 on varustettu monilla käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla, kuten täysautomaattivaihteistolla, yksinkertaisella kaksitahtimoottorilla, ohjaustankoon kiinnitetyillä jarruvivuilla ja kardaanivedolla, ja se on valmis aloittamaan muistojen tekemisen nyt!
SKU
2024-PW50-DPBSE
action-image

Täydellinen ensiaskel moottoripyöräilyyn

Kuluneiden 40 vuoden aikana ikoninen PW50 on tutustuttanut satoja tuhansia lapsia - ja heidän vanhempiaan - moottoripyöräilyn hauskuuteen ja jännitykseen. Tämä kevyt minimoottoripyörä, jonka suunnittelussa on panostettu hauskuuteen, yksinkertaisuuteen ja turvallisuuteen, tarjoaa taatusti iloa koko perheelle - ja luo samalla arvokkaita muistoja!

PW50 on alun pitäen suunniteltu tekemään ajamisesta turvallista ja helppoa. PW50:n kompakti runko, tehokas jousitus ja matala istuinkorkeus takaavat mukavan menon ja keveän käsiteltävyyden. Minicrossin huippunopeutta voidaan rajoittaa kaasunrajoittimella.

50-kuutioinen kaksitahtimoottori ja automaattivaihteisto varmistavat tasaisen kiihtyvyyden. Kardaaniveto ja kaksitahtimoottorin kätevä tuorevoitelu vähentävät tuntuvasti moottorin ja pyörän huoltotarvetta. Kevyt ja kompakti PW50 mahtuu kätevästi henkilöauton tai pienen pakettiauton tavaratilaan, joten se on helppo kuljettaa. Yamahan tuotantolaadun ansiosta tämä huippuluokan lastenmoottoripyörä tuottaa perheelle iloa vuosien ajan!

Lapset ovat pieniä vain kerran, joten haluat luonnollisesti lapsellesi parasta. Tässä laadukkaassa Yamaha PW50 -mini-moottoripyörässä on runsaasti käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia ja selkeää teknologiaa, joka on tehnyt siitä myös monien vanhempien suosikin kaikkialla maailmassa.
Selkeä ja toimiva tekniikka on PW50:n perusominaisuus, mikä tekee siitä hauskan ja turvallisen ajettavan sekä helppohuoltoisen. Sopivan tehokas, 50-kuutioinen kaksitahtimoottori, täysautomaattinen voimansiirto ja kardaaniveto sekä matala istuin ja hyvä ergonomia ohjaustangon jarruvipuja myöden, tekevät siitä ihanteellisen ensimmäisen minicrossin jokaiselle lapselle.
Yamaha PW50 on ihanteellinen tapa varmistaa, että lapset viihtyvät ulkoilmassa, kehittävät ajotaitojaan ja rakentavat näin myös tärkeää itseluottamusta. Sisarukset voivat jakaa PW50:n vuosiksi ja luoda suuria itselleen ja perheelleen.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiLäppäventtiili, Yksisylinterinen, Ilmajäähdytetty, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus49cc
Sylinterin mitat40,0 mm x 39,2 mm
Puristussuhde6,0 : 1
VoitelujärjestelmäErillinen voitelu
Kytkimen tyyppiMärkä, automaattinen keskipako
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
VaihteistojärjestelmäAutomaattinen
VoimansiirtoAkseli
KaasutinMikuni VM12/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma25°30'
Jättö50 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike
Etujoustovara60 mm
Takajoustovara50 mm
EtujarruRumpu mm
TakajarruRumpu mm
Eturengas2,50-10 4PR
Takarengas2,50-10 4PR
Kokonaispituus1.245 mm
Kokonaisleveys610 mm
Kokonaiskorkeus705 mm
Istuimen korkeus475 mm
Akseliväli855 mm
Maavara95 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 41 kg
Polttoainesäiliön tilavuus2,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus0,30 Litraa

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center