YZ65 (2023)

5 150,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 96 €/kk
Hae rahoitusta
Kun on aika todistaa ajotaidot radalla. Tulevaisuutesi on omissa käsissäsi. Kilpailuasenteesi on 100-prosenttinen. Tarvitset siis pyörän, joka tarjoaa voittoon vaadittavaa suorituskykyä ja toimintavarmaa Yamaha-laatua. Juuri sellaisen kuin Yamaha YZ65. Tehty voittamaan!
SKU
2023-YZ65-DPBSE
action-image

Tehty voittamaan!

Huomispäivän motocross-mestarit aloittavat nuorena. Yamaha YZ65 on kaikin puolin tehty voittamaan. Se on siis omiaan jokaiselle, jolla on unelma voittaa ja on valmis tekemään kaiken tarvittavan sen eteen.

YZ65 on suunniteltu ja valmistettu samojen korkeiden laatuvaatimusten mukaan kuin Yamahan täysikoiset motocrosspyörät. Sen tehokkaassa 65-kuutioisessa nestejäähdytteisessä kaksitahtimoottorissa on Yamahan alun perin kilpakäyttöön kehittämä, vääntöä ja huipputehoa terästävä YPVS-järjestelmä ja sen kuusiportainen vaihteisto on mitoitettu moottorin ominaisuuksille. Keveä, ketterä ja vakaa runko on kevyttä alumiinia.

Säädettävä 36 mm:n USD-etuhaarukka ja monocross-takajousitus varmistavat vakaan käytöksen röykkyiselläkin radalla ja hyppyreissä. Säädettävän ohjaustangon ansiosta YZ65:n ajoasento on sovitettavissa sopivaksi erikokoisille kuljettajille, joten se kasvaa harrastajan mukana. YZ65 on varustettu piparkakku-jarrulevyillä, jotka varmistavat suuren jarrutustehon. Pitkä, pehmustettu istuin ja pitävät jalkatuet varmistavat mukavan ajoasennon. Dynaamiset YZ-tuoteperheen grafiikat ja Icon Blue -ulkoasu nostattavat kisatunnelman VictorYZone-tasolle!

Yamaha saavutti ensimmäisen motocrossin maailmanmestaruuden ennen nykypäivän nuorten motocross-lahjakkuuksien syntymää. Yamaha on aina siirtänyt kaiken kilpailukokemuksensa valmistamiinsa motocross-pyöriin yhtälailla mini-luokan aloittelijoille kuin karaistuneille ammattilaisille. Ja YZ65 tarjoaa voittoisaa suorituskykyä yhdessä todistetun Yamahan kestävyyden kanssa. Tehty voittamaan!
YZ65 on nuorten motocross-pyörä, jossa on YZ450F huippumallista tuttuja ominaisuuksia. Siksi se on erinomainen pyörä jokaiselle aloittelevalle nuorelle kilpakuljettajalle, joka suhtautuu vakavasti menestyksen saavuttamiseen. Huipputekninen YZ65 on suorituskykyinen pyörä nuorille motocrossin aloittelijoille. Sen tehokas kaksitahtimoottori, sujuvatoiminen kuusiportainen vaihteisto, piparkakku-jarrulevyt, kompakti runko ja rakenne sekä ajoasennon säädettävyys tekevät siitä voittajapyörän.
Säädettävä etujousitus takaa, että ajettavuus on sovitettavissa ajajalle sopivaksi. Lisäksi dynaaminen YZ-tyylinen varustelu ja muotoilu sekä Icon Blue -ulkoasu osoittavat, että YZ65 on sukua Yamahan menestyksellisille YZ-motocrosspyörille.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus65 cm³
Sylinterin mitat43,5 × 43,6 mm
Puristussuhde8,1-9,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK28/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 25
Jättö64 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Etujoustovara215 mm
Takajoustovara270 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø198 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø190 mm
Eturengas60/100-14 30M sisärenkaallinen
Takarengas80/100-12 41M sisärenkaallinen
Kokonaispituus1.615 mm
Kokonaisleveys760 mm
Kokonaiskorkeus1.000 mm
Istuimen korkeus755 mm
Akseliväli1.140 mm
Maavara265 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 61 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3,5 l
Öljysäiliön tilavuus0,5 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center