YZ250 (2023)

9 300,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 139 €/kk
Hae rahoitusta
Kevyt, ketterä ja suunniteltu ampaisemaan ulos mutkista nopeammin kuin mikään muu pyörä, tämä laite säväyttää. Kykenevä ja tarpeeksi monipuolinen voittoon motocrossin, supercrossin ja freestyle MX:n korkeimmalla tasolla. YZ250:n kevyt ja luotettava kaksitahtikone tarjoaa puhdasta suorituskykyä, ja täyskaasulla adrenaliini pulppuaa.
SKU
2023-YZ250LC-DPBSE
action-image

Kaksitahtinen. 1. sija.

Jos olet jo kokenut, millaista on ajaa kaksitahtisella YZ250:llä, pidät varmasti siitä, mitä Yamaha on tehnyt tämän ikonisen motocrosspyörän parantamiseksi. Jos sinulla ei ole aiemmin ollut mahdollisuutta koeajaa kaksitahtista YZ250:tä, on jo aika selvittää, mistä olet jäänyt paitsi!

YZ250:n läpi virtaa puhdasta kilpapyörän DNA:ta. Joskus kilpaurallasi sinun on todella koettava tämän moottoripyörän tuoma elämys. Et koskaan unohda ensimmäistä kertaa kaksitahtisen YZ250:n satulassa. Ymmärrät varmasti, miksi se on saavuttanut niin suuren suosion kaikkialla maailmassa, olipa kyse sitten terävästä kiihtyvyydestä, erinomaisesta ketteryydestä tai adrenaliinipitoisesta suorituskyvystä.

Pirteä 250-kuutioinen nestejäähdytteinen moottori on kiihdytyksessä vailla vertaa – ja YPVS (Yamaha Power Valve System) antaa sinulle runsaasti vääntöä alhaisilla ja keskikierroksilla. Alan johtavat KYB-etuhaarukat ja takajousitus antavat erinomaisen pidon ja tuntuman tienpintaan – ja ohut kate ja kapea istuin mahdollistavat nopean painonsiirron jarrutettaessa, kiihdytettäessä ja kaarteissa. Tyylikäs värimaailma ja uudet grafiikat kruunaavat kokonaisuuden.

Et koskaan unohda ensimmäistä kertaa kaksitahtisen YZ250:n satulassa. Upea kiihtyvyys, erinomainen ketteryys ja adrenaliinia pumppaava suorituskyky – tämä on motocrosspyörä, joka ei jätä ketään kylmäksi! Motocross-radalla tämä pyörä ei pelkää mitään eikä ketään. Ja kun haluat vain pitää hauskaa radalla tai harjoitella kavereiden kanssa, YZ250 tekee täsmälleen mitä haluat.
Tämä pyörä on ansainnut maailmanlaajuisen maineen yhtenä kilpailukykyisimmistä motocross-pyöristä käsiteltävyytensä, ketteryytensä ja moottoritehonsa ansiosta. Alan johtavassa KYB-jousituksessa on ihanteelliset hitaan nopeuden vaimennusominaisuudet, mikä takaa hyvän pidon ja tarkan tuntuman tienpintaan – ja 270 mm:n etulevy ja korkealuokkainen etujarrusatula antavat erinomaisen hallinnan.
Korkean hyötysuhteen ilmanottojärjestelmän ja vääntöä lisäävän YPVS:n ansiosta kompakti 250-kuutioinen kaksitahtimoottori tarjoaa välittömän kaasuvasteen ja mahtavan kiihtyvyyden, mikä tekee tästä yhdestä jännittävimmistä maastopyöristä, joilla tulet koskaan ajamaan. Pyörän värimaailma ja uudet grafiikat kruunaavat kokonaisuuden.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 2-tahtinen, Läppäventtiili ja YPVS, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus249 cm³
Sylinterin mitat66,4 × 72,0 mm
Puristussuhde8,9 - 10,6 : 1
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma27° 40
Jättö122 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruYksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.185 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.290 mm
Istuimen korkeus975 mm
Akseliväli1.485 mm
Maavara360 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 103 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 l
Öljysäiliön tilavuus0,7 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center