YZ250F (2023)

10 100,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 161 €/kk
Hae rahoitusta
Tämä on Yamahan kaikkien aikojen edistyksellisin 250-kuutioinen 4-tahtimoottorinen motocrosspyörä. YZ250F tarjoaa sinulle kaiken voittaaksesi tarvitsemasi tekniikan aina käännetystä sylinterinkannesta luokkansa parhaaseen jousitukseen ja Power Tuner -sovellukseen.
SKU
2023-YZ250F-DPBSE
action-image

Tuunaa. Kilpaile Voita.

Motocross- ja supercross-kilpailujen tuloksien perusteella YZ250F on yksi menestyneimmistä pyöristä ja lukuisten mestaruuskilpailujen voittaja. Siihen on monia syitä. YZ250F tarjoaa erinomaista suorituskykyä laajalla kierrosalueella, ja sen käännetty sylinterinkansi, edistyksellinen alumiininen kaksoisrunko ja kärkiluokkainen jousitus ovat ominaisuuksia, joita tarvitaan voittaakseen kilparadalla.

Keskeisintä YZ250F:ssä on sen teknisesti edistynyt, käänteisellä sylinterinkannella varustettu 250-kuutioinen moottori. Sen ainutlaatuisessa rakenteessa ilmanotto on suunnattu eteenpäin, jolloin etuosan ilmanottoaukko pakottaa raitista ilmaa polttoaineen ruiskutussuuttimeen. Räjähtävää tehoa, hurjaa kiihtyvyyttä ja välitöntä voimaa – milloin tahansa. Moottorin pieni koko helpottaa merkittävästi pyörän ketterää käsittelyä, sillä painopiste on keskitetty moottoriin.

Kun radan pinta tai sää muuttuu, Power Tuner -sovellus tulee avuksi. Sen avulla voi säätää YZ250F:n moottorin asetuksia tasaisesta kiihtyvyydestä aggressiiviseen. SSS (Speed Sensitive System) ‑etuhaarukka ja Monocross-takajousitus on säädetty optimoimalla hitaan liikkeen vaimennusominaisuuksia parhaan mahdollisen ohjauksen ja pidon mahdollistamiseksi. Hienostunut alumiinirunko ja jousitus antavat paljon käyttökelpoista palautetta kuljettajalle pyörän käyttäytymisestä. Nopea, ketterä ja älytekniikalla säädettävä YZ250F on valmistettu vastaamaan kaikkiin haasteisiin kaikilla radoilla.

Motocross on yksi haastavimmista urheilulajeista. Menestyminen edellyttää tarttumista kaikkiin mahdollisuuksiin suorituskyvyn parantamiseksi. Sillä jokaisella sekunnilla on merkitystä. YZ250F:n käännetyllä sylinterinkannella varustettu moottori tuo käyttöön räjähtävää tehoa, kiihtyvyyttä ja välitöntä voimaa – kaikkea, mitä tarvitaan voittamiseen.
YZ250F:n SSS-etuhaarukassa on erityisesti kehitetyt hitaan liikkeen vaimennusasetukset, mikä parantaa käsiteltävyyttä – ja kevyet komponentit pitävät jousittamattoman painon mahdollisimman pienenä. YZ250F:ssä on kevyt alumiinirunko ja ohut kate, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset victorYZone-kokemukseen.
Kun radan pinta tai sää muuttuu, Power Tuner -sovellus tulee avuksi. Sen avulla voit säätää YZ250F:n moottorin asetuksia tasaisesta kiihtyvyydestä aggressiiviseen muuttuneiden ajo-olosuhteiden mukaisesti. ECU-kytkimellä valittava moottorin tehokartta on paras tapa varmistaa, että saat aina parhaan suorituskyvyn YZ250F:stä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus250 cm³
Sylinterin mitat77,0 × 53,6 mm
Puristussuhde13,8 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinElektroninen suorasuihkutus
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26° 50
Jättö119 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara317 mm
EtujarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksittäinen levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M sisärenkaallinen
Takarengas110/90-19 62M sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.175 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.285 mm
Istuimen korkeus970 mm
Akseliväli1.475 mm
Maavara335 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 106 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6,2 l
Öljysäiliön tilavuus0,95 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center