YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition (2023)

8 750,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 143 €/kk
Hae rahoitusta
Kun haluat täydellisen tehdastyylisen 125-kuutioisen moottoripyörän, on oikeastaan vain yksi vakavasti otettava vaihtoehto: YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition. Sen huipputekninen YPVS-voimanlähde on nopein Yamahan koskaan valmistama 125-kuutioinen kaksitahtimoottori. Kilpailut voittaviin ominaisuuksiin kuuluvat kevyt alumiinirunko, luokkansa paras jousitus ja erittäin ohut ergonominen kate. Monster Energy -grafiikoilla viimeistelty ainutlaatuinen musta väritys tekee siitä tulevien mestareiden valinnan!
SKU
2023-YZ125LCSV-YB
action-image

Vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.

Kyseessä on kehittynein 125-kuutioinen motocross-pyörä, jonka Yamaha on koskaan kehittänyt. YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition on voittanut kilpailuja jo 50 vuoden ajan, ja se tarjoaa jokaiselle kilpailemaan pyrkivälle kuljettajalle mahdollisuuden ajaa täydellisellä tehdastyylisellä motocross-pyörällä.

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition -moottoripyörässä on 125-kuutioinen kaksitahtimoottori, jossa on tehokas YPVS (Yamaha Power Valve System) ja Keihin Powerjet -kaasutin. Ne takaavat räjähtävän kiihtyvyyden, ja niiden teho riittää pitämään sinut aina kärjessä.

YZ125 Monster Energy Racing Editionin ainutlaatuinen mustavalkoinen värimaailma ja tehdastyylinen grafiikka tekevät siitä halutuimman sarjatuotannossa olevan kisapyörän. Kapean ulkoasun ja suoran satulan ansiosta painopisteen siirtäminen nopeasti on helppoa. Tehokkaiden jarrujen ja luokkansa parhaan KYB-jousituksen ansiosta tämä erikoisversio vie kohti victorYZone-kokemusta!

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Editionin erinomaisen moottoritehon, ketterän rungon ja legendaarisen Yamahaan yhdistetyn laadun ja kestävyyden yhdistelmä tekee siitä tuotteen, josta tulevat mestarit muistetaan. Kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi ja kun tunnet olosi hyväksi, itsevarmuutesi on huipussaan.
Tässä voittavassa 125-kuutioisessa kaksitahtimoottorissa on vääntöä lisäävä YPVS, joka antaa sinulle vahvan ja käyttökelpoisen tehon laajalla kierroslukualueella. Pyörän erittäin ohut alusta on varustettu erittäin tehokkailla jarruilla ja alan johtavalla jousituksella, jotka tarjoavat suorituskyvyn, jota tarvitset noustaksesi palkintokorokkeelle. YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition -moottoripyörällä pääset vauhtiin heti, kun portti putoaa!
Voittamiseen tarvitaan oikea pyörä ja oikea mielentila. Kun päätät hankkia YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition ‑erikoismallin, kuulutat olevasi ajaja, joka tähtää korkealle! Älä unohda tutustua Yamahan YZ bLU cRU FIM Europe Cup ‑ohjelmaan, joka on suunniteltu auttamaan nuoria ottamaan seuraava iso askel kohti kuljettajan uraa. Siellä voittajista tehdään mestareita, ja voit vaikuttaa omaan urakehitykseesi.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 2-tahtinen, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS
Sylinterin tilavuus125cc
Sylinterin mitat54,0 mm x 54,5 mm
Puristussuhde8,2-10,1 : 1
Maksimivääntö-
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26º
Jättö109 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka, linkkujousitus
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksi levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksi levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M
Takarengas100/90-19 57M
Kokonaispituus2.135 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.295 mm
Istuimen korkeus980 mm
Akseliväli1.445 mm
Maavara365 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 95 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 L
Öljysäiliön tilavuus0,7 L

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center