YZ125 (2023)

8 550,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 141 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha on ollut 125-kuutioisten kaksitahtisten luokan johtava kilpailija alusta alkaen. YZ125 on selkeä osoitus siitä, että Yamaha on mukana voittamassa! Moottoripyörä on varustettu yhtiön kaikkien aikojen nopeimmalla 125-kuutioisella kaksitahtisella motocross-moottorilla ja hi-tech-alustalla, jossa on luokkansa paras jousitus ja ohut ergonominen kate. Tämä moottoripyörä rakennettu viemään sinut victorYZonelle!
SKU
2023-YZ125LC-DPBSE
action-image

Kaksitahtisten evoluutio.

YZ125 on kehitetty selkeän tavoitteen mukaisesti: nuorille motocross-kuljettajille tarkoitettu kone, jolla voi voittaa kaikilla tasoilla. Siksi olemme kehittäneet kaikkien aikojen nopeimman Yamaha 125-kuutioisen kaksitahtimoottorin sekä kevyimmän käsiteltävän hi-tech-alustan, jossa on alan johtava jousitus ja rajoja rikkovan ohut kate.

YZ125:ssä on kevyet, kilpakäyttöön tarkoitetut moottorin sisäosat ja Yamahan kuuluisa vääntöä lisäävä YPVS-järjestelmä (Yamaha Power Valve System), ja se kehittää kovan tehon, joka pitää sinut aina kärjessä. Korkean hyötysuhteen ilmanotto varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja välittömän kaasuvasteen – ja sulavasti vaihtava 6-vaihteinen vaihteisto auttaa sinua säästämään arvokkaita sekunteja kierrosajoissasi.

Sen terävän näköinen, erittäin ohut kate antaa sinulle hyvän hallittavuuden maassa ja ilmassa – ja litteän istuimen ja kilpailemiseen kehitetyn ergonomian ansiosta voit liikkua pyörän ympärillä helposti, kun jarrutat ja kiihdytät kovaa. YZ125 on tehty voittamiseen – nyt vain kehität taitojasi ja valmistaudut siirtymään victorYZoneen!

YZ125 on tulevien mestareiden motocross-pyörä. YZ125:n kapea, uusi ulkoasu, ketterä runko sekä suora istuin mahdollistavat nopeat painon siirtelyt ja varmistavat täydellisen hallinnan. Yamahan tehokkain 125-kuutioinen tuotantomoottori, huipputehokkaat jarrut sekä huipputason jousitus vievät kohti victorYZone-kokemusta!
Kun päämääränä on voitto, tarvitset pyörän, jonka suorituskyky ei petä ja joka vie määrätietoisen taistelijan maaliviivan yli voittajana. YZ125:n moottorissa on YPVS, joka parantaa käytettävyyttä laajemmalla kierroslukualueella. Tämän päälle tulevat Keihin Powerjet -kaasutin ja näppärästi vaihdettava 6-vaihteisella vaihteisto tehostavat YZ125:n antamaan tulevaisuuden ammattilaiskuljettajille voittavaa suorituskykyä, jota he tarvitsevat tehdäkseen itsestään tunnetun.
Kun huippu on tavoitteena ja asenne kohdillaan, Yamahan erittäin hyviä tuloksia saavuttanut YZ bLU cRU FIM Europe Cup ‑ohjelma on oikea tie kuljettajille, jotka ovat tosissaan mukana lajissa. Huomisen tähtikuljettajat saavat mahdollisuuden osallistua bLU cRU Europe Cup SuperFinale ‑turnaukseen, jonka voittajat ovat askeleen lähempänä ammattiuraa.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 2-tahtinen, Yksisylinterinen, Läppäventtiili ja YPVS
Sylinterin tilavuus125cc
Sylinterin mitat54,0 mm x 54,5 mm
Puristussuhde8,2-10,1 : 1
Maksimivääntö-
VoitelujärjestelmäEsisekoitus
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinKeihin PWK38S/1
RunkoPuolikaksoiskehtorunko
Caster-kulma26º
Jättö109 mm
EtujousitusjärjestelmäUpside-down-etuhaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka, linkkujousitus
Etujoustovara300 mm
Takajoustovara315 mm
EtujarruHydraulinen yksi levy, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen yksi levy, Ø240 mm
Eturengas80/100-21 51M
Takarengas100/90-19 57M
Kokonaispituus2.135 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.295 mm
Istuimen korkeus980 mm
Akseliväli1.445 mm
Maavara365 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 95 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,0 L
Öljysäiliön tilavuus0,7 L

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center