Wolverine® X4 850

30 150,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 415 €/kk
Hae rahoitusta
SKU
2023-YXF850EN-23-LBS3
action-image

Mukava 4-paikkainen, joka on ketterä kuin 2-paikkainen

Wolverine® X4 850 kuljettaa neljää aikuista mukavasti vaikeassakin maastossa. Vahvavääntöinen moottori ja kompakti alusta varmistavat tämän käyttäjäystävällisen rinnakkainistuttavan ajoneuvon suorituskyvyn, mukavuuden ja luotettavuuden. #DRIVENBYFREEDOM

Kaksisylinterisen, 850-kuutioisen, nelitahtisen Wolverine X4 rivikoneen koko käyntialueen kattava ja tehokas vääntövoima helpottaa ajoa etenkin matelunopeuksilla vaikeassa maastossa. Ultramatic-vaihteisto ja napin painalluksella 2WD, 4WD tai 4WD tasauspyörästön lukituksella -vetotavan valinnan mahdollistava On-Command-järjestelmä varmistavat puolestaan aina optimaalisen välityssuhteen.

Aikuisten mitoille sovitetut korkeat selkänojat takaavat ajo- ja matkustusmukavuuden. Wolverine X4:sen kompakti runko takaa erinomaisen ketteryyden ja ohjattavuuden hyvinkin erilaisissa maasto-olosuhteissa.
Vastuuvapauslauseke: Kuvissa oleva Wolverine X4 on varustettu alkuperäisillä Yamaha-lisävarusteilla.

Kompakti ja akseliväliltään lyhyt Wolverine X4 etenee varmasti ja luotettavasti vaikeassakin maastossa. Sen itsesäätyvä takajousitus varmistaa asiallisen maavaran ja tasaisen kulun myös täydellä kuormalla.
Kuljettajan istuimen ja ohjauspyörän säädöt takaavat mukavan ergonomisen ajoasennon. Tavaratilaa voi suurentaa taittamalla takaistuimet alas. Kaksisylinterisen, 850-kuutioisen nelitahtimoottorin teho- ja vääntövarat takaavat joka tilanteessa erinomaisen suorituskyvyn. Tehokkaan melu- ja tärinävaimennuksen ansiosta keskustelu ohjaamossa sujuu tavallisella puheäänellä.
Kattavan Yamaha-lisävarustevalikoiman avulla Wolverine X4:n käyttömukavuus ja ominaisuudet ovat helposti muokattavissa käyttäjän mieltymysten mukaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus847 cm³
Sylinterin mitat82,0 mm x 80,2 mm
Puristussuhde10.5 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäMikuni fuel injection with Drive by wire, dual 36mm throttle bodies
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 221 mm of wheel travel. KYB Piggy back shocks with threaded spring preload, Hi & Low speed compression and rebound adjustment.
TakajousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 226 mm of wheel travel with self-leveling shock absorbers
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
Eturenkaat27" Dirt Commander -renkaat / 12" kevytmetallivanteet
Takarenkaat27" Dirt Commander -renkaat / 12" kevytmetallivanteet
Kokonaispituus3 100 mm
Kokonaisleveys1 580 mm
Kokonaiskorkeus1 973 mm
Akseliväli2 125 mm
Kääntösäde4,5 m
Maavara286 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 754 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 Litraa
Öljysäiliön tilavuus4.4 Litraa
Cargo bed271 kg
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg
InstrumentationDigitaalisen LCD-mittariston näytöltä näkee yhdellä silmäyksellä kaiken olennaisen: polttoainemittari, nopeusmittari, matkamittari, trippimittari, huoltoväli, käyttötunnit, 2WD/4WD/tasauspyörästön lukko -merkkivalo, L/H/N/R -vaihteen merkkivalo, käsijarrun merkkivalo, moottorin varoitusvalo, veden lämpötilan varoitusvalo ja -mittari sekä akun latauksen merkkivalo.

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center