Wolverine® RMAX™4 1000

33 290,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 469 €/kk
Hae rahoitusta
Uuden Wolverine® RMAX™ 4 1000 maastoauto-tyyppisessä ohjaamossa on hyvät tilat neljälle aikuiselle. Voimanlähteenä on Yamahan uusi 999-kuutioinen nelitahtimoottori. Kun se yhdistetään ketterään ajettavuuteen ja säädettävään jousituksen, on tuloksena ominaisuuksiltaan monipuolinen SxS ajoneuvo.
SKU
2023-YXF1000EW-23-LBS3
action-image

Kuvittele, että kaikki muuttuu.

Uuden Wolverine® RMAX™ 4 1000 maastoauto-tyyppisessä ohjaamossa on hyvät tilat neljälle aikuiselle. Voimanlähteenä on Yamahan uusi 999-kuutioinen nelitahtimoottori. Kun se yhdistetään ketterään ajettavuuteen ja säädettävään jousitukseen, on tuloksena ominaisuuksiltaan monipuolinen, 4-paikkainen SxS-ajoneuvo.

Uusi Wolverine® RMAX™ 4 1000 on tyylikäs ja mukava, joten sen kyydissä on hauskaa ja helppoa viedä ystäviä tai perhe uusiin ennen kokemattomiin maisemiin ja kohteisiin. Uusien ominaisuuksien ja hallintajärjestelmien ansiosta uudet maisemat ja ajoelämykset ovat myös helpommin löydettävissä.

Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto noudattaa Yamahan "Jin-Ki Kanno"-suunnittelufilosofiaa. Japanista vapaasti käännettynä se tarkoittaa "riemun tunnetta siitä, että on yhtä laitteen kanssa". Käytännössä uusi Wolverine® RMAX™ 1000 on kaikin puolin suorituskykyinen SxS-maastoajoneuvo, jossa kuljettaja ja matkustajat tuntevat olonsa varmaksi ja turvalliseksi vaikeimmissakin maastoissa.

Uuden Wolverine® RMAX™ 1000 -malliston suorituskykyiset ja käyttömukavat, kaksi- ja nelipaikkaiset SxS-ajoneuvot on mitoitettu mukavan seikkailuhenkiseen retkeilyajoon. Uuden Wolverine® RMAX™ 1000 -malliston taustalla on yhdistelmä Yamahan kattavaa teknistä osaamista ja mittavaa kilpailukokemusta. Tämä on käsin kosketeltavissa heti kun istuu kuljettajan paikalle.
Mittavan maastomönkijäkokemuksen ja -malliston myötä Yamaha on muuttanut myös SxS-ajoneuvojen maailmaa. Yamaha YXZ1000R-mallisto asetti uudet perusarvot sporttisten SxS-ajoneuvojen ominaisuuksille ja tekniikalle. Nyt saman tekee retkeilyyn tarkoitettujen SxS-ajoneuvojen osalta uusi Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto.
Niiden ominaisuudet on hiottu kohdalleen vaativissa testiajoissa ja -olosuhteissa. Tuloksena on SxS-maastoajoneuvojen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden uudet perusarvot. Edistyksellinen vaihteisto- ja jousitusrakenne luo kuljettajan ja ajoneuvon välille uudenlaisen, ennenkokemattoman saumattoman yhteyden.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus999 cm³
Sylinterin mitat93,0 x 73,5 mm
Puristussuhde11.2 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 361 mm of wheel travel /FOX QS3 piggy back
TakajousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 337 mm of wheel travel /FOX QS3 piggy back
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
EturenkaatAT29 x 9-14 GBC® Dirt Commander®
TakarenkaatAT29 x 11-14 GBC® Dirt Commander®
Kokonaispituus3 255 mm
Kokonaisleveys1 677 mm
Kokonaiskorkeus2 110 mm
Akseliväli2 290 mm
Kääntösäde6 m
Maavara340 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 930 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 Litraa
Öljysäiliön tilavuus5.5 Litraa
Istuimen korkeus872 mm
Cargo bed272 kg
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg
InstrumentationDigitaalinen tietojärjestelmä

  1. Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center