Wolverine® X2 850

26 590,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 380 €/kk
Hae rahoitusta
Kompaktin alustan ja lyhyen akselivälin sekä moottorin erinomaisen vääntövoiman ansiosta Wolverine X2 kulkee täydelläkin kuormalla sujuvasti vaikeassakin maastossa. Mallivuoden 2021 Wolverine X2 on ergonomialtaan entistä tuntuvasti mukavampi.
SKU
2023-YXE850EN-23-LBS3
action-image

Seikkaillaan yhdessä

Kompaktin alustan ja lyhyen akselivälin sekä moottorin erinomaisen vääntövoiman ansiosta Wolverine X2 kulkee täydelläkin kuormalla sujuvasti vaikeassakin maastossa. Mallivuoden 2021 Wolverine X2 Alu on ergonomialtaan entistä tuntuvasti mukavampi.

Aikuisille mitoitetut istuimet korkealla selkänojalla ja ergonomian päivitykset takaavat erinomaisen ajo- ja matkustusmukavuuden. Kompakti runko takaa erinomaisen ketteryyden ja ohjattavuuden. Vääntövahva 850-kuutioinen moottori mahdollistaa puolestaan mukavan ajettavuuden myös matelunopeuksilla.

Sujuvatoimisen Ultramatic®-automaattivaihteiston ja vetotavan (2WD-/4WD ja tasauspyörästön lukko) On-Command -valintajärjestelmän ansiosta Wolverine X2 on ajossa helppo ja luotettava.
Vastuuvapauslauseke: Kuvissa oleva Wolverine X4 on varustettu alkuperäisillä Yamaha-lisävarusteilla.

Rakenteeltaan kompakti ja akseliväliltään lyhyt Wolverine X2 etenee luotettavasti vaikeassakin maastossa. Maavara ja ajoneuvon mitat sekä ohjauksen ja jousituksen toimiva geometria takaavat vakaan kulun ja hyvän ajotuntuman hankalassakin maastossa.
Vääntövahvan ja tehokkaan 850-kuutioisen rivikoneen tehokkaan äänen- ja tärinävaimennuksen ansiosta Wolverine X2:n ohjaamossa on helppo keskustella normaalilla äänenvoimakkuudella. Istuimen, turvavyön ja ohjauspyörän parempi säädettävyys sekä uudenmalliset hallintapolkimet antavat entistä enemmän liikkumatilaa, mikä lisää ajomukavuutta.
Kattavan alkuperäisten Yamaha-lisävarusteiden valikoiman avulla Wolverine X2 käyttömukavuus ja ominaisuudet ovat helposti muokattavissa käyttäjän mieltymysten mukaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus847 cm³
Sylinterin mitat82,0 mm x 80,2 mm
Puristussuhde10.5 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäMikuni fuel injection with Drive by wire, dual 36mm throttle bodies
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 221 mm of wheel travel with spring preload adjustability, Hitaan ja nopean liikkeen vaimennuksen ja paluuvaimennuksen säätö, KYB-kaasuiskunvaimentimet, porrastettu jousen esijännityksen säätö
TakajousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 236 mm of wheel travel KYB Piggy back shocks with threaded spring preload, Hi & Low speed compression and rebound adjustment.
EtujarruHydraulinen kaksoislevy
TakajarruHydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
Eturenkaat27" Dirt Commander -renkaat / 12" kevytmetallivanteet
Takarenkaat27" Dirt Commander -renkaat / 12" kevytmetallivanteet
Kokonaispituus2 920 mm
Kokonaisleveys1 580 mm
Kokonaiskorkeus1 913 mm
Akseliväli2 125 mm
Kääntösäde4,5 m
Maavara293 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 719,5 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 Litraa
Öljysäiliön tilavuus4,4 Litraa
Cargo bed272 kg
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg
InstrumentationDigitaalisen LCD-mittariston näytöllä on kaikki olennainen: polttoainemittari, nopeusmittari, matkamittari, trippimittari, huoltoväli, käyttötunnit, 2WD/4WD/tasauspyörästön lukko -merkkivalo, L/H/N/R -vaihteen merkkivalo, käsijarrun merkki, moottorin varoitusvalo, veden lämpömittari ja varoitusvalo, akun latauksen varoitusvalo, nopeudenrajoittimen merkki, kaukovalojen merkkivalo ja EPS -varoitusvalo.
LightingDual 12V 12.4/6.2W LED Multi-reflector Headlights, Dual 12V 2.7/0.5W LED Taillights with Brake and Reversing lamp

  1. Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center