Wolverine® RMAX™2 1000 SE

32 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 465 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi Wolverine® RMAX™ 1000 -mallisto edustaa 2- ja 4-paikkaisten SxS-ajoneuvojen uuden sukupolven ehdotonta kärkiryhmää. Uuden Wolverine® RMAX™ 1000 -malliston taustalla on yhdistelmä Yamahan kattavaa teknistä osaamista ja mittavaa kilpailukokemusta. Tämä on käsin kosketeltavissa heti kun istuu kuljettajan paikalle.
SKU
2023-YXE1000EW-23S Desert Tan
action-image

Kuvittele, että kaikki muuttuu.

Uusi kaksisylinterinen, 999-kuutioinen, nelitahtimoottori
Uuden, kaksisylinterisen, 999-kuutioisen, 8-venttiilisen DOHC-rivimoottorin tasaisen progressiivinen tehon tuotto koko käyntialueella huipentuu 8 500 kierroksen kohdalla olevan punaviivan kohdalla, jolloin tarjolla on aggressiivisen eloisaa moottorivoimaa vaativankin kuljettajan tarpeisiin. Yksi uuden Wolverine® RMAX™ 1000 -malliston perusominaisuuksista on Yamahan tunnettu kestävyys ja luotettavuus.

Innostava ja aggressiivinen Special Editon
Special Edition -mallin tunnistaa helposti erikoisvärityksen, muodoiltaan aggressiivisen etuosan ja vantterien renkaiden ansiosta. Tyylikkäät LED-ajovalot ja "evil eye" -huomiovalot korostavat virtaviivaisia muotoja ja ilmettä. LED-toimiset taka-, jarru- ja peruutusvalot lisäävät omalta osaltaan näkyvyyttä ja ajoturvallisuuta.

Edistyksellinen, mukavaksi mitoitettu jousitus
Uudenlainen jousitus on mitoitettu raskaisiin olosuhteisiin. Sen ansiosta käsiteltävyys on joka tilanteessa mukavan sujuvaa: Progressiivinen jousitus takaa mateluajossa mukavan pehmeän kulun sekä poluilla ja matka-ajossa sujuvan ja tasapainoisen ajokäytöksen. Suuremmilla nopeuksilla ja aggressiivisessa ajossa herkkätoiminen jousitus estää tehokkaasti pohjaamisen röykyissä ja epätasaisessa maastossa. Tukevat tukivarret ja helposti säädettävät FOX-iskunvaimentimet muodostavat erinomaisen toimivan etu- ja takajousituksen.


Kolme valinnaista D-MODE -ajotilaa
Ultramatic®-vaihteiston ja On-Command -järjestelmän kanssa toimiva Yamahan YCC-T-järjestelmä (Yamaha Chip Controlled Throttle) takaa optimaalisen tehon kaikissa tilanteissa ajotilan kolmiasentoisen D-MODE -valinnan avulla. D-MODE valikon Sports-tila sopii avoimiin maisemiin ja sporttiseen ajoon, Trail-tila on omiaan rentoon ajoon ja Crawl-tila mateluajoon kivikoissa ja vastaavissa hankalissa olosuhteissa.

Tyylikäs ja hyödyllinen sisävalaistus
Special Edition -mallin lattia- ja konsolivalot, siniset LED-valokytkimet ja sinisellä taustavalolla valaistu mittaristo helpottavat kuljettajan tehtäviä hämärässä ja pimeässä, kun kaikki olennainen on helposti paikannettavissa ja nähtävissä. Ohjaamon varustelu on hyvinkin automainen.

Etenee sujuvasti myös ääriolosuhteissa
Wolverine® RMAX™ 1000 Special Edition -erikoismallin maasto-ominaisuuksia kohentaa etenkin moottoriohjauksen kolmiasentoinen D-MODE -valinta. Lisäksi sen Ultramatic®- ja On-Command-järjestelmät sekä korkealuokkainen jousitus on hienosäädetty nimenomaan SE-mallin ominaisuuksille.
Monipuoliset tavaratilat
Wolverine® RMAX™2 1000 -malleissa on kuljetuksia helpottava kippilava. Lavan kantokyky on täydet 272 kg ja kuorman sidontaa helpottavat lukuisat teräksiset kiinnityslenkit. Lavan nosto hoituu hydraulisen kippimekanismin avulla. 2 tuuman vetokuulalla varustettu vetokoukku mahdollistaa 907 kg:n hinauskyvyn - Wolverine® RMAX™2 1000 ei kaihda raskaitakaan työtehtäviä.
Huippulaadukas etupuskuri
Moniosainen etupuskuri korostaa uuden Wolverine® RMAX2™ 1000 SE:n tyylikästä ilmettä. Kaksi teräksistä kiinnityspistettä perävaunulle, tehdasasennettu 2 000 kg:n WARN® VRX -vinssi, lisäpuskuri ja lisävalojen kiinnikkeet antavat varmuutta vaikeimmissakin maasto-olosuhteissa.
Luotettavaa kestävyyttä ja toimintavarmuutta
Yamahan tunnetusti korkealuokkaiset komponentit, työn laatu ja viimeistely. Esimerkiksi: Edessä ja takana hiiliteräksestä valmistettu tasauspyörästö, isot DAC-pyörälaakerit, valetut kallistuksenvakaajan tangot, laajaliikkeiset A-tukivarret jne.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiNestejäähdytetty, 4-tahtinen, DOHC, Parallel Twin
Sylinterin tilavuus999 cm³
Sylinterin mitat93,0 x 73,5 mm
Puristussuhde11.2 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäYamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
AjojärjestelmäOn-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 361 mm of wheel travel /FOX QS3 piggy back
TakajousitusjärjestelmäIndependent Double Wishbone with Anti-Sway Bar, 429 mm of wheel travel /FOX QS3 piggy back
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
TakajarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy, Akseliin kiinnitetty seisontajarru
Eturenkaat30 x 10.00R-14 Maxxis® Carnivore™
Takarenkaat30 x 10.00R-14 Maxxis® Carnivore™
Kokonaispituus3 030 mm
Kokonaisleveys1 680 mm
Kokonaiskorkeus1 975 mm
Akseliväli2 202 mm
Kääntösäde6 m
Maavara350 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 930 kg
Polttoainesäiliön tilavuus35 Litraa
Öljysäiliön tilavuus5.5 Litraa
Istuimen korkeus872 mm
Cargo bed272 kg
OhjausjärjestelmäRack and Pinion Steering Assembly with Electric Power Steering
Towing capacity907 kg
InstrumentationDigitaalinen tietojärjestelmä

  1. Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center