Grizzly 700 25th Anniversary

16 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 246 €/kk
Hae rahoitusta
Kutsumme kaikkia ulkoilun ystäviä mukaan, sillä on aika juhlia aitoa Yamaha-perinnettä. Legendaarinen Grizzly täyttää 25 vuotta! Grizzly 700 25th Anniversary -mallissa on erottuva, rajallisena eränä tuotettu juhlavuoden grafiikka ja ainutlaatuinen, seikkailuihin valmis lisävarustepaketti vakiovarusteena. Erotu ja aja kovempaa missä tahansa maastossa.
SKU
2023-YFM70FWAD-23L-LGB
action-image

Vapauta peto.

Kutsumme kaikkia ulkoilun ystäviä mukaan, sillä on aika juhlia aitoa Yamaha-perinnettä. Legendaarinen Grizzly täyttää 25 vuotta! Grizzly 700 25th Anniversary -mallissa on erottuva, rajallisena eränä tuotettu juhlavuoden grafiikka ja ainutlaatuinen, seikkailuihin valmis lisävarustepaketti vakiovarusteena. Erotu ja aja kovempaa missä tahansa maastossa.

Grizzly 700 25th Anniversary -mallissa on kyse tehostetuista lisävarusteista, jotka sisältyvät jokaiseen tämän rajallisen erän ajokkiin. Rasittavaan käyttöön soveltuva puskuri ja etuosan pohjapanssari antavat lisäsuojaa tälle Grizzlylle vaativimmillakin reiteillä. Silloin kaikki riippuu taidoistasi, sillä käsisuojat suojaavat oksilta tai kiviltä ja suojalevyt pitävät mudan, veden ja muut polun roskat loitolla.

Tehokas 686-kuutioinen moottori, säädettävä erillisjousitus ja vankka alusta yhdessä Yamahan alan johtavan Ultramatic®-vaihteiston kanssa varmistavat mukavuuden ja suorituskyvyn. Neljän pyörän moottorijarrutuksen, nelilevyisen levyjarrujärjestelmän, EPS:n ja On-Command®-voimansiirron ansiosta mönkijäsi on hallinnassasi.

Valmistaudu kokeilemaan mahdollisen rajoja tämän ainutkertaisen tilaisuuden myötä omistaa aito pala Yamahan perinnettä. Grizzly 700 25th Anniversary on erityinen ja harvinainen esimerkki klassisesta ja rakastetusta legendasta, joka sopii niille, jotka haluavat syvemmän yhteyden ulkoilmaan ja ajokkiinsa.
Silmiinpistävät 25-vuotisjuhlavuoden rajallisen erän grafiikat, värit ja hyökkäävä ulkonäkö ovat vasta alkua Grizzly 700 25th Anniversary -mallin tarinalle. Ainutlaatuinen lisävarustepaketti, joka sisältää etupuskurin, pohjapanssarin, käsisuojat ja lokasuojat, sisältyy jokaiseen tämän rajallisen erän mönkijään, ja se tarjoaa lisää suojaa Grizzlylle ja sinulle.
Erittäin tasaisesti toimiva Ultramatic®-vaihteisto valitsee automaattisesti sopivimman vaihteen jokaiseen maastoon, jotta saat parhaan nautinnon jokaisesta matkasta. Vaivaton elektroninen ohjaustehostin, iskuja vaimentavat 27-tuumaiset renkaat ja ergonominen alustan muotoilu tuottavat erityisen hyvän ajomukavuuden.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, Nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus686 cm³
Sylinterin mitat102,0 mm x 84,0 mm
Puristussuhde10.0 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäElektroninen suorasuihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäL/H/N/R/P, Ultramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella
AjojärjestelmäOn-Command® 2-veto/4-veto/tasausp. lukko
VoimansiirtoAkseli
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 193 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
TakajousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 232 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
EtujarruTuuletettu hydraulinen kaksoislevy
Takajarruleft hand/right foot operation, Tuuletettu hydraulinen levy
EturenkaatMaxxis 27” Zilla -renkaat 27x 10-14, alumiinivanteet
TakarenkaatMaxxis 27” Zilla -renkaat 27x 10-14, alumiinivanteet
Kokonaispituus2 070 mm
Kokonaisleveys1 230 mm
Kokonaiskorkeus1 253 mm
Istuimen korkeus860 mm
Akseliväli1 253 mm
Maavara300 mm
Kääntösäde3,5 m
Polttoainesäiliön tilavuus18 litraa
Öljysäiliön tilavuus2.6 litraa
Etutaakkateline50 kg
Takataakkateline90 kg
OhjausjärjestelmäAckermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella
Front Mounted WinchWARN VRX 25
Trailer Hitch2"Receiver Trailer style hitch
SE/LE FeaturesPainted Body Plastics / Aluminium casted wheels / 27" tires & 14" Alu wheels / Handle bar worklight / Digital Meter

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center