Ténéré 700 World Raid (2023)

17 027,61 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 253 €/kk
Hae rahoitusta
Yamahan huippuvarusteltu pitkän matkan Adventure-pyörä avaa uudenlaisia mahdollisuuksia. Ténéré 700 World Raidin kaksiosainen polttoainesäiliö ja pitkäliikkeinen jousitus varmistavat, että etäisetkin kohteet ovat helposti tavoitettavissa.
SKU
2023-XTZ700D-DPBMC
action-image

Beyond the Next Horizon

Yamahan huippuvarusteltu pitkän matkan seikkailupyörä avaa uusia ulottuvuuksia moottoripyöräretkeilyyn. Ténéré 700 World Raidin kaksiosainen polttoainesäiliö ja pitkäliikkeinen jousitus varmistavat, että etäisetkin kohteet ovat helposti tavoitettavissa.

Kaksiosainen, 23 litran polttoainesäiliö takaa yli 500 kilometrin toimintasäteen – voit ajaa huoletta pitkiäkin päivätaipaleita ilman pelkoa, että tankki tyhjenee. Jotta pysyt ajan tasalla ja yhteydessä missä tahansa, älypuhelinyhteydellä varustettu 5-tuumainen TFT-värinäyttö näyttää saapuvat teksti- ja puheluilmoitukset näytöllä.

Ténéré 700 World Raidin laadukasta varustelua edustavat muun muassa Öhlins-ohjausiskunvaimennin ja täysin säädettävä, pitkäliikkeinen etu- ja takajousitus, joka on mitoitettu ja säädetty vaikeisiin maasto-olosuhteisiin. Samoin jarrujen 3-asentoinen ABS-järjestelmä lisää ajovarmuutta kaikissa olosuhteissa. Tästä pyörästä puuttuu vain kaltaisesi kuljettaja, joka uskaltaa muitta mutkitta lähteä mukavuusalueeltaan kohti uusia ja ennen kokemattomia maisemia.

Yamaha esiteli 1980-luvun alussa moottoripyörän, joka toi moottoripyöräilyyn täysin uuden ulottuvuuden. Suurella polttoainesäiliöllä, kestävällä moottorilla ja monipuolisella alustalla varustettu matkaenduro XT600 Ténéré mahdollisti pitkän matkan seikkailut heille, jotka halusivat löytää uusia ajomaastoja ja -maisemia.
Nykyään aito vapaus on arvokkaampaa kuin koskaan ennen. Adventurepyörä Ténéré 700 World Raid auttaa unohtamaan arjen huolet ja kiireet. Sen satulassa pääset näkemään itse, mitä horisontin tuolla puolen on. Täytä kaksiosainen, 22-litran polttoainesäiliö ja pääset kaukaisiinkin kohteisiin ilman tankkaustaukoja.
Pitkäliikkeisen jousituksen ja tasaisen satulan sekä polttoainesäiliön muotoilun myötä hyvä ergonomia tekevät pitkistä ajoretkistä mukavia. Ja kun maantie loppuu, voit nautiskella Ténéré 700 World Raidin varmasta maastoajettavuudesta ja vääntövahvan kaksisylinterisen crossplane-moottorin ominaisuuksista. Toteuta unelmasi. Nouse siis Ténéré 700 World Raidin satulaan ja koe uudenlainen matkamoottoripyöräilyelämys.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-venttiilinen, 4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC
Sylinterin tilavuus689 cm³
Sylinterin mitat80,0 mm x 68,6 mm
Puristussuhde11.5:1
Maksimiteho54 kW @ 9 000 r/min
Maksimivääntö68 Nm @ 6 500 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
Polttoaineen kulutus4,3 l/100 km
CO2 emission100 g/km
KaasutinElektroninen suorasuihkutus
Runkokaksoiskehto, Teräsputki
Caster-kulma27º
Jättö105 mm
EtujousitusjärjestelmäUSD-etuhaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara230 mm
Takajoustovara220 mm
EtujarruKaksi hydraulista levyjarrua, Ø 282 mm
TakajarruHydraulinen levyjarru, Ø 245 mm
Eturengas90/90-21 M/C 54V
Takarengas150/70 R 18 M/C 70V M+S
Kokonaispituus2 370 mm
Kokonaisleveys905 mm
Kokonaiskorkeus1 490 mm
Istuimen korkeus890 mm
Akseliväli1 595 mm
Maavara255 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 220 kg
Polttoainesäiliön tilavuus23,0 litraa
Öljysäiliön tilavuus3,0 litraa

  1. Uusi Yamaha Ténéré 700 Explore - lisää mukavuutta, suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä Uusi Yamaha Ténéré 700 Explore - lisää mukavuutta, suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
  2. Yamaha vahvistaa Adventure-pyörämallistoaan Ténéré 700 Extremellä Yamaha vahvistaa Adventure-pyörämallistoaan Ténéré 700 Extremellä [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
  3.  Uusi Yamaha Ténéré 700 World Rally   Uusi Yamaha Ténéré 700 World Rally  [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center