TMAX Tech MAX (2023)

20 194,10 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 295 €/kk
Hae rahoitusta
Teet kovasti töitä. Panostat vapaa-ajan harrastuksiin. Aika on arvokkain hyödykkeesi. Arvostat tyylikkyyttä ja todistettua laatua. Kun näet, mitä kaikkea TMAX Tech MAX tarjoaa, on sen hankinta varmaan yksi elämäsi helpoimmista ja älykkäimmistä päätöksistä pitkään aikaan.
SKU
2023-XP500ADX-MDBNM4
action-image

Mahtava MAX-elämys

Teet kovasti töitä. Panostat vapaa-ajan harrastuksiin. Aika on arvokkain hyödykkeesi. Arvostat tyylikkyyttä ja todistettua laatua. Kun näet, mitä kaikkea TMAX Tech MAX tarjoaa, on sen hankinta varmaan yksi elämäsi helpoimmista ja älykkäimmistä päätöksistä pitkään aikaan.

Euroopan myydyintä sporttiskootteria on uudistettu radikaalisti lisäämällä siihen muun muassa laadukas, 7-tuuman TFT-värinäyttö ja täysi älypuhelinliitettävyys, joten voit pitää yhteyttä jokaisella ajomatkalla. Garmin-navigointi* takaa, että saavut perille ajoissa. Lämpöistuimen, lämpökahvojen, sähköisesti säädettävän tuulilasin ja vakionopeudensäätimen ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta käyttömukavuudesta.

(*Garmin-navigointi vaatii tilauspalvelusopimuksen, eikä sitä tarjota kaikissa maissa. Jotkut navigointiominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tarkista saatavuus Garminilta.)

TMAX Tech MAXissa on kompakti muotoilu, pidempi istuin ja pidemmät astinlaudat, joten ajomukavuus on entistä parempi. Aggressiivinen ilme ja aerodynaamiset etusiivet heijastavat supersport-tyylistä ilmettä ja nostavat TMAX Tech MAXin askeleen lähemmäksi moottoripyörämaailmaa. Ensiluokkaiset osat ja upea viimeistely antavat ikoniselle TMAX Tech MAX:ille viimeisen silauksen.

Monet TMAX Tech MAX -kuljettajat vaihtavat aina uusimpaan TMAX:iin. Tämä kertoo selkeästi miksi se on jo vuosia ollut Euroopan suosituin sporttiskootteri. Olitpa vannoutunut TMAX-fani tai uusi tulokas, sporttisempi uusi skootterimalli takaa luokkansa innostavimman ajoelämyksen.
TMAX Tech MAX:in 7-tuuman TFT-näyttö ja Garmin-navigointi* korostavat huipputeknisiä ominaisuuksia. Muodoiltaan aggressiivisemman TMAX Tech MAX:in ergonomia on myös parempi ja vakiovarusteluun kuuluvat muun muassa lämpöistuin ja -kahvat, vakionopeudensäädin, säädettävä takajousitus ja taustavalaistut hallintapainikkeet. (*Garmin-navigointi vaatii tilauspalvelusopimuksen, eikä sitä tarjota kaikissa maissa. Jotkut navigointiominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tarkista saatavuus Garminilta.)
TMAX Tech Maxin suorituskyvyn varmistavat tehokas, kaksisylinterinen, 560-kuutioinen, 35kW moottori ja moottoripyörätyyppinen alumiinirunko. Jousituksen perusasetukset ja huippukeveät Spin Forged -vanteet sekä Bridgestone-renkaat, takaavat sporttisen ajon, ja sähköisesti säädettävä tuulilasi suojaa mukavasti tuulelta ja sateelta. Ride TMAX Tech MAX: Ajonautinnon uusi ulottuvuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Kaksisylinterinen rivimoottori
Sylinterin tilavuus562 cc
Sylinterin mitat70,0 x 73,0 mm
Puristussuhde10.9:1
Maksimiteho35,0 kW @ 7 500 rpm
Maksimivääntö55,7 Nm @ 5 250 rpm
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
Polttoaineen kulutus4,8 l / 100 km
CO2 emission112 g / km
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Etujoustovara120 mm
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Takajoustovara117 mm
EtujarruEdessä kaksi, Ø 267 mm levyjarrua
TakajarruTakana, Ø 282 mm levyjarru
Eturengas120/70R15M/C 56H tubeless
Takarengas160/60R15M/C 67H tubeless
Kokonaispituus2.195 mm
Kokonaisleveys780 mm
Kokonaiskorkeus1.415 mm – 1.525 mm (sähköisesti säädettävä tuulilasi)
Istuimen korkeus800 mm
Akseliväli1.575 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino220 kg
Polttoainesäiliön tilavuus15 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center