WR450F (2023)

10 100,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 161 €/kk
Hae rahoitusta
Tämä legendaarinen maastopyörä on rakennettu antamaan sinulle paljon käyttökelpoista tehoa ja tarkkaa hallintaa, mikä tekee siitä yhden luokkansa kyvykkäimmistä enduromalleista. Grand Prix -kilpailuja voittaneista YZ-malleista kehitetty WR450F on Yamahan jännittävin, monipuolisin ja käyttäjäystävällisin suurikapasiteettinen enduropyörä, jossa on laaja valikoima enduro-ominaisuuksia.
SKU
2023-WR450F-DPBSE
action-image

Tehty ajettavaksi.

Kun tarvitset suorituskykyisen enduropyörän, jossa on kuljettajaystävällisestä käyttäytyvä moottori yhdistettynä ketterään käsiteltävyyteen ja helposti säädettävään suorituskykyyn, WR450F on oikea valinta. Tämä huipputekninen, suurikapasiteettinen maastopyörä, joka pystyy selviytymään vaikeimmassakin maastossa ja joka on rakennettu kulkemaan niin pitkälle kuin haluat, on syntynyt ajettavaksi.

Yamahan insinöörit kehittivät vuoden 2022 YZ450F:n kompaktin ja kevyen moottorin perusteella uusimman WR450F:n enduroajoon suunnitellun ja sovitetun voimanlähteen. Sen uudelleen ohjelmoitu ECU-yksikkö ja korkeapuristeinen sylinterikansi sekä lujatekoinen vaihteisto ovat valmiita vaativaankin maastoajoon. Luokkansa paras jousitus ja kevyt, vääntöjäykkyydeltään hienosäädetty alumiinipalkkirunko takaavat helpon ohjattavuuden ja tarkan ohjaustuntuman.

Yamahan digitaalinen Power Tuner ja ohjaustankoon asennettu moottorin tehokartan valintakytkin varmistavat hyvän hallittavuuden rataolosuhteiden muuttuessa, ja kompakti monitoiminäyttö näyttää kaikki ajon kannalta olennaiset tiedot. Dynaaminen Icon Blue -viimeistely ja muoviin valettu grafiikka, väkivahva WR450F on valmis koviinkin koitoksiin.

Tätä kaikkea on uusin enduropyörä Yamaha WR450F. Endurossa kilpailumenestys vaatii motocrosspyörän kaltaista raudanlujaa suorituskykyä, mutta myös käyttömukavuutta ja tarkkaa hallittavuutta. Vuoden 2022 YZ450F:n huipputekniikkaan perustuva uusin WR450F on tehokas ja samalla käyttömukava ja rento ajettava.
Enduropyörän painopistettä tehokkaasti keskittävä, käännetyllä sylinterikannella varustettu moottori tuottaa voimaa heti alakierroksilta lähtien. Kevyt alumiinirunko sekä alan huippuluokan jousitus takaavat ketterän, varman ja vakaan ajettavuuden joka tilanteessa.
Enduroajoon suunniteltu ja vääntöjäykkyydeltään hienosäädetty alumiinipalkkirunko sekä huipputason jousitus varmistavat erinomaisen ajotuntuman ja vahvan rengaspidon hyvinkin vaihtelevassa maastossa. Yamaha WR450F: Suorituskykyä. Sujuva kaarreajo. Tehokas jarrutus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-venttiilinen, 4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus450 cm³
Sylinterin mitat97,0 × 60,8 mm
Puristussuhde13,0 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmä5-vaihteinen, hammasrattaat
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoBilateral Beam -alumiinirunko
Caster-kulma27º10
Jättö116 mm
EtujousitusjärjestelmäKYB® USD-haarukka, täysin säädettävä ja myös nopean/hitaan liikkeen säädöt
Takajousitusjärjestelmä(Linkkutyyppinen jousitus), Keinuhaarukka
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara317 mm
EtujarruHydraulinen levyjarru, Ø270 mm
TakajarruHydraulinen levyjarru, Ø245 mm
Eturengas90/90-21 54R sisärenkaallinen
Takarengas140/80-18 70R sisärenkaallinen
Kokonaispituus2.175 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.270 mm
Istuimen korkeus955 mm
Akseliväli1.480 mm
Maavara320 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 119 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,9 l
Öljysäiliön tilavuus0,9 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center