VX Cruiser HO

Tarjoushinta 18 490,00 € Norm. hinta 20 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 272 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi VX Cruiser HO on VX-sarjan lippulaivamalli malliston tehokkaimmalla moottorilla. Tehokas, nelisylinterinen, 1,8 litran moottori tarjoaa vauhdin hurmaa ja innostavia ajoelämyksiä - ilman kompromisseja.
SKU
2023-VXCRUISERHO-PURW
action-image

Seuraavalle tasolle

Uusi VX Cruiser HO on VX-sarjan huippumalli, jossa on malliston tehokkain moottori. Tehokas, nelisylinterinen, 1,8 litran moottori tarjoaa vauhdin hurmaa ja innostavia ajoelämyksiä - ilman kompromisseja.

Monipuolisuus on ollut aina VX-mallien vahvimpia ominaisuuksia – VX soveltuu niin vauhdikkaaseen vesiurheiluun kuin rentouttavaan matka-ajoon.

Uusi VX Cruiser HO tarjoaa tehokasta suorituskykyä, tarkkaa käsiteltävyyttä, ajomukavuutta sekä tyylikkyyttä. VX Cruiser HO tarjoaa hauskoja ja vauhdikkaita päiväretkiä.

Koe tehokkaimmalla moottorilla varustettu VX-sarjan huippumalli. Tehokas, nelisylinterinen, 1,8 litran moottori tarjoaa hauskoja ajoelämyksiä ja vauhdin hurmaa. VX Cruiser HO – ilman kompromisseja
Innovatiivinen RiDE®-ajohallintajärjestelmä ja muut sähköiset hallintajärjestelmät sekä kevyt runko edustavat Yamahan laadukasta tekniikka ja insinööritaitoa. Kaiken kruunaa VX Cruiser HO huippumallin, suorituskykyinen 1812-kuutioinen moottori.
Edistyksellinen muotoilu, yksityiskohtien viimeistely ja erinomainen työn laatu - tuloksena on tunnettua Yamaha-laatua parhaimmillaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-sylinterinen, 1.8 Liter High Output, 4-tahtinen
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
AhdinEi
Sylinterin tilavuus1 812 -kuutioinen
Sylinterin mitat86 × 78 mm
Puristussuhde11.0 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 155 mm
PolttoaineLyijytön bensiini
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Öljysäiliön tilavuus5,3 l
Pituus3,37 m
Leveys1,24 m
Korkeus1,2 m
Kuivapaino (kg)364 kg
Kuormakapasiteetti113,9 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center