TT-R50 (2023)

2 300,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 58 €/kk
Hae rahoitusta
Kaikin puolin upea TT-R50 täyttää monen lapsen unelmat! Sen käyttäjäystävällinen muotoilu, matala istuinkorkeus ja helppokäyttöinen puoliautomaattinen vaihteisto tekevät TT-R50:stä ihanteellisen vaihtoehdon 4–7-vuotiaiden lasten ajotaitojen kehittämiseksi.
SKU
2023-TTR50-DPBSE
action-image

Hauskuus alkaa tästä.

Lapsesi eivät ikinä unohda ensimmäistä kertaa, kun he ajoivat TT-R50:lla. Nämä muistot elävät ikuisesti. Lasten minicross on suunniteltu turvalliseksi, hauskaksi ja nautittavaksi 4–7-vuotiaille, joilla ei ole vielä lainkaan tai hyvin vähän ajokokemusta. Kun Yamahan luotettavuus ja laatu on vakiona, on elämä helpompaa vanhemmillekin!

Hiljainen ja luotettava 50-kuutioinen nelitahtimoottori käynnistyy napin painalluksella. Helppokäyttöisyyttä lisäävät kolmiportainen vaihteisto ja automaattinen kytkin. Matala istuin antaa pienelle kuljettajalle lisävarmuutta ja TT-R50 on helppo hallittava. Se on myös kevyt ja kooltaan kompakti, joten se on vaivaton kuljettaa.

Virtaviivainen muotoilu ja tyylikäs Icon Blue -väritys perustuvat Yamahan voitokkaisiin GP-kilpapyöriin. Mukavan ergonomian, pitkäliikkeisen jousituksen ja asianmukaisen rengastuksen ansiosta TT-R50 tarjoaa perheen nuorimmille hauskoja ajoelämyksiä vuosien ajan.

TT-R50 on Yamahan nelitahtimalliston pienin ja kevein crossipyörä. Silti se on valmistettu samojen korkealuokkaisten laatuvaatimusten mukaan kuin isot Yamaha-moottoripyörät. Lapsen vanhempana tämä tieto varmasti lämmittää mieltä.
Lähempi tarkastelu paljastaa, että TT-R50:n suunnittelussa tai yksityiskohtien valmistuksessa ja viimeistelyssä ei ole tingitty tunnetusta Yamaha-laadusta. Matala istuinkorkeus takaa aloittelijalle luontevan ja rennon ajoasennon. Sähköstartti helpottaa puolestaan liikkeellelähtöä.
Luonteeltaan sujuva ja polttoainetaloudellinen, 50-kuutioinen nelitahtimoottori käy tasaisesti ja on ääniltään vaimea. Ajamista helpottaa omalta osaltaan myös automaattikytkimellä varustettu, kolmiportainen vaihteisto. Kuljettajaystävällinen TT-R50 edustaa kaikin puolin Yamahan tunnettua laatua ja luotettavuutta.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiSOHC, Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, 2-venttiilinen
Sylinterin tilavuus49cc
Sylinterin mitat36,0 × 48,6 mm
Puristussuhde9,5 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Automaattinen keskipako
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 3-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinMikuni VM11/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma25°30'
Jättö34 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Etujoustovara66 mm
Takajoustovara71 mm
EtujarruMekaaninen rumpujarru, Ø80 mm
TakajarruMekaaninen rumpujarru, Ø80 mm
Eturengas2,50-10 4PR, sisärenkaallinen
Takarengas2,50-10 4PR, sisärenkaallinen
Kokonaispituus1.305 mm
Kokonaisleveys595 mm
Kokonaiskorkeus795 mm
Istuimen korkeus555 mm
Akseliväli925 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 58 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3,1 l
Öljysäiliön tilavuus1,0 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center