TT-R110 (2023)

3 650,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 64 €/kk
Hae rahoitusta
TT-R110:n kestävä runko, motocrosstyylinen muotoilu ja sähkökäynnisteinen nelitahtimoottori sekä automaattisen kytkimen ansiosta helppokäyttöinen neliportainen vaihteisto muodostavat inspiroivan, hauskan ja mukavan ajoelämyksen.
SKU
2023-TTR110-DPBSE
action-image

Inspiroivia ajoelämyksiä!

TT-R110 on Yamahan hauskan nelitahtiperheen keskimmäinen offroadpyörä. Se on täydellinen askel kuljettajille, jotka vaihtavat TT-R50:sta tai PW50:sta suurempaan – se on ihanteellinen valinta myös aloittelijalle. Ominaisuudet kuten sähköstartti, matala istuin ja luonnollinen ajoasento sopivat täydellisesti nuorille kuljettajille. Dynaaminen Icon Blue -muotoilu on saanut inspiraationsa Yamahan suuremmista kilpatason motocrosspyöristä.

Kiperissäkin tilanteissa hallittavuudeltaan helppo TT-R110 on varustettu pitkäjoustoisella etuhaarukalla ja sujuvatoimisella Monocross-takajousituksella. Edessä ja takana on asianmukaiset, 14 ja 12 tuuman off-road-renkaat.

Uudet ja kokeneet kuljettajat nauttivat yhtä lailla 110-kuutioisen, vaimeaäänisen nelitahtimoottorin mukavan sujuvasta ja tehokkaasta suorituskyvystä. Menoa vauhdittaa myös automattisen kytkimen ansiosta helppokäyttöinen neliportainen vaihdelaatikko. Turvallisuuden vuoksi TT-R110:ssä on avaimella toimiva virtalukko. Selkeän rakenteen ansiosta offroadpyörän huoltotarve on vähäinen, joten se on mukava ajaa ja huoleton omistaa.

Valitsit minkä tahansa Yamahan hauskoista lasten minicross- tai offroadpyöristä, voit olla varma, että se on valmistettu samojen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaan kuin muutkin Yamaha-moottoripyörät. Ja kuten kaikki Yamahan lasten ja nuorten mallit, TT-R110 on suunniteltu helppokäyttöiseksi, hauskaksi ajaa ja helpoksi huoltaa.
Ulkonäöltään virtaviivaisen ja modernin sekä ajo-ominaisuuksiltaan mukavan monipuolisen TT-R110:n ergonomia on sovitettu yhtä lailla nuorille kuin varttuneille lapsille. Sen kestävä teräsrunko ja pitkäliikkeinen jousitus takaavat tasaisen ja rennon ajon röykkyisessäkin maastossa.
Käynniltään tasainen ja hiljainen, polttoainetaloudellinen, 110-kuutioinen nelitahtimoottori on tehokas. Sen hallinta on helppoa, joten TT-R110 on oivallinen valinta koko perheen maastomoottoripyöräksi. Polkaise ykkösvaihde sisään ja käännä kaasua, ja olet liikkeellä! Se on näin helppoa. Inspiroivia ajoelämyksiä!
Lisätietoja
Moottorin tyyppiSOHC, Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, 2-venttiilinen
Sylinterin tilavuus110 cc
Sylinterin mitat51,0 × 54,0 mm
Puristussuhde9,3 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäSähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 4-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinMikuni VM16/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma26° 00
Jättö60 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Etujoustovara115 mm
Takajoustovara110 mm
EtujarruMekaaninen rumpujarru, Ø95 mm
TakajarruMekaaninen rumpujarru, Ø110 mm
Eturengas2,50-14 4PR, sisärenkaalliset
Takarengas3,00-12 4PR, sisärenkaalliset
Kokonaispituus1.565 mm
Kokonaisleveys680 mm
Kokonaiskorkeus920 mm
Istuimen korkeus670 mm
Akseliväli1.080 mm
Maavara180 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 72 kg
Polttoainesäiliön tilavuus3,8 l
Öljysäiliön tilavuus1.0 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center