Transporter Lite 2UP (2023)

12 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 199 €/kk
Hae rahoitusta
Jännittävä uutuus Transporter Lite 2UP sisältää kaikki Touring-moottorikelkkojen keskeisimmät ominaisuudet, mutta tavallista kevyemmässä paketissa. Jousituksen ominaisuuksissa on huomioitu myös matkustaja ja lisäkuorma, joten jousitus on säädettävissä myös isolle kuormalle. Uusi Transporter Lite 2UP. Jos arvostaa hyvä vastinetta rahalle, on vaikea löytää parempaa kuin uusi Transporter Lite 2UP.
SKU
2023-SXMP400UP-YB
action-image

Tasaista ja helppokäyttöistä voimaa.

Jännittävä uutuus Transporter Lite 2UP sisältää kaikki Touring-moottorikelkkojen keskeisimmät ominaisuudet, mutta tavallista kevyemmässä paketissa. Jousituksen ominaisuuksissa on huomioitu myös matkustaja ja lisäkuorma, joten jousitus on säädettävissä myös isolle kuormalle.
Uusi Transporter Lite 2UP. Jos arvostaa hyvä vastinetta rahalle, on vaikea löytää parempaa kuin uusi Transporter Lite 2UP.

Kompakti, yksisylinterinen kaksitahtimoottori takaa riittävän tehon matka-ajoon ja 146" telamatto kuljettaa kelkkaa vaivattomasti kaikissa lumiolosuhteissa. Tuloksena on entistä mukavampi ajokokemus.

Vaikka kyseessä on keskikokoinen kelkka, sen varustelu ja ajomukavuus eivät jätä toiveen sijaa! Transporter Lite 2UP on myös käytännöllinen. Vakiovarusteena on muun muassa sähköstartti, nappitoiminen elektroninen peruutus, säädettävät kahva- ja peukalonlämmittimet sekä selkeä, digitaalinen mittaristo. Käytännössä se on vaikuttavan tehokas ja monikäyttöinen moottorikelkka.

Ajatpa reitillä tai upottavassa puuterilumessa – työn tai huvin vuoksi – Yamaha-moottorikelkalla se on aina ajoelämys vailla vertaa. Yamaha-moottorikelkat on tehty ajettaviksi ja nautittaviksi. Niiden tunnusmerkkejä ovat erinomainen suorituskyky ja käsiteltävyys, ajomukavuus ja luotettavuus sekä taloudellisuus.
Nämä ominaisuudet muodostavat kaikin puolin toimivan ja luotettavan Yamaha-moottorikelkan. Niiden luotettavuus ja suorituskyky perustuvat innovatiiviseen moottori- ja rakennetekniikkaan sekä monipuoliseen elektroniikkaan. Nämä ominaisuudet varmistavat toimivuuden ja innostavan ajoelämyksen kaikissa olosuhteissa.
Joten missä tahansa moottorikelkalla liikutkin – reitillä tai syvässä puuterilumessa, tunturin huipulla tai järven jäällä – valitse Yamaha. Se kannattaa.
Lisätietoja
Tyyppi / sylinterin tilavuusKaksitahtinen / 397 cc
Sylinterit1-Cylinder
Jäähdytysnestejäähdytetty
Sylinterin mitat85,0 x 70,0 mm
Polttoaineen syöttöElektroninen polttoainesuihkutus
ImukanavatLäppäventtiili
SytytysjärjestelmäDigitaalinen CDI -sytytys
PakoputkiPakopuolen APV-järjestelmä ja tehoputki
Kytkin / vaihteistoCVT
JarrutHydraulinen Stealth-pääsylinteri ja kevyt jarrusatula
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki
EtuiskunvaimentimetHydraulinen iskunvaimennin
Etujoustovara183 mm
TakajousitusjärjestelmäDual Shock SR 146 Torsion/Flip Up -taittoperä
TakaiskunvaimentimetHydraulinen iskunvaimennin / hydraulinen iskunvaimennin
Takajoustovara317,5 mm
Kokonaiskorkeus1 283 mm
Kokonaispituus3 251 mm
Kokonaisleveys1 117 mm
Telamatto L x P x K (")15 x 146 x 1,6"
Telamatto L x P x K (mm)382 x 3 708 x 41 mm
Telamaton tyyppiCamso® Cobra
Suksien asento (kesk. - kesk.)1,008 mm säädettävä
Polttoainesäiliön tilavuus44,3 l
Peruutusvakiona
Käsien ja peukalon lämmittimetvakiona
Etuvalon teho, tyyppiYksittäinen 60/55 W:n halogeeni
Virran ulosottoValinnainen

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center