PW50 (2023)

2 200,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 56 €/kk
Hae rahoitusta
joten mukavien muistojen kerääminen kannattaa aloittaa ajoissa. Vanhemmat haluavat antaa lapsilleen yhteisiä ja mieleenpainuvan hauskoja elämyksiä ja muistoja. Kompakti ja pieni, ajoltaan mukava ja helppohuoltoinen, kaksitahtinen PW50 on ollut nuorien harrastajien suosikki jo yli 40 vuotta. Aloita mukavien muistojen kerääminen nyt!
SKU
2023-PW50-DPBSE
action-image

Täydellinen ensiaskel moottoripyöräilyyn.

PW50 on yli 40 vuoden ajan antanut lapsille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden tutustua hauskaan ja jännittävään maastoajoon. Samalla tämä pieni Yamaha on ollut mukana luomassa fantastisia perhemuistoja. PW50 on siis paljon muutakin kuin vain perheen pienimpien hauska minicross.

PW50 on alun pitäen suunniteltu tekemään ajamisesta turvallista ja helppoa. PW50:n kompakti runko, tehokas jousitus ja matala istuinkorkeus takaavat mukavan menon ja keveän käsiteltävyyden. Minicrossin huippunopeutta voidaan rajoittaa kaasunrajoittimella.

50-kuutioinen kaksitahtimoottori ja automaattinen voimansiirto varmistavat tasaisen kiihtyvyyden. Kardaaniveto ja kaksitahtimoottorin kätevä tuorevoitelu vähentävät tuntuvasti moottorin ja pyörän huoltotarvetta. Kevyt ja kompakti PW50 mahtuu helposti henkilöauton tai pienen pakettiauton takaosaan, joten se on helppo kuljettaa. PW50 on rakennettu Yamaha-laadulla, joten tämä premium-tason lasten minicross tarjoaa hauskoja ajoelämyksiä vuosiksi!

Lapset ovat pieniä vain kerran, joten haluat luonnollisesti lapsellesi parasta. Laadukkaassa Yamaha PW50 -minicrossissa on runsaasti käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia ja selkeää tekniikkaa, joka on tehnyt siitä myös monien vanhempien suosikin lastensa ensimmäiseksi moottoripyöräksi kaikkialla maailmassa.
Selkeä ja toimiva tekniikka on PW50:n perusominaisuus, mikä tekee siitä hauskan ja turvallisen ajettavan sekä helppohuoltoisen. Sopivan tehokas, 50-kuutioinen kaksitahtimoottori, täysautomaattinen voimansiirto ja kardaaniveto sekä matala istuin ja hyvä ergonomia ohjaustangon jarruvipuja myöden, tekevät siitä ihanteellisen ensimmäisen minicrossin jokaiselle lapselle.
Yamaha PW50 on ihanteellinen tapa varmistaa, että lapset viihtyvät ulkoilmassa, kehittävät ajotaitojaan ja rakentavat näin myös tärkeää itseluottamusta. Siskot ja veljet voivat jakaa PW50:n vuosiksi, pitää hauskaa ja luoda tukuttain perhemuistoja.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiLäppäventtiili, Yksisylinterinen, Ilmajäähdytetty, 2-tahtinen
Sylinterin tilavuus49cc
Sylinterin mitat40,0 mm x 39,2 mm
Puristussuhde6,0 : 1
VoitelujärjestelmäErillinen voitelu
Kytkimen tyyppiMärkä, automaattinen keskipako
SytytysjärjestelmäCDI
KäynnistysjärjestelmäPoljinkäynnistys
VaihteistojärjestelmäAutomaattinen
VoimansiirtoAkseli
KaasutinMikuni VM12/1
RunkoTeräsputki
Caster-kulma25°30'
Jättö50 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike
Etujoustovara60 mm
Takajoustovara50 mm
EtujarruRumpu mm
TakajarruRumpu mm
Eturengas2,50-10 4PR
Takarengas2,50-10 4PR
Kokonaispituus1.245 mm
Kokonaisleveys610 mm
Kokonaiskorkeus705 mm
Istuimen korkeus475 mm
Akseliväli855 mm
Maavara95 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 41 kg
Polttoainesäiliön tilavuus2,0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus0,30 Litraa

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center