TRACER 9 GT+

22 104,31 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 308 €/kk
Hae rahoitusta
Upea monipuolisuus, luokkansa johtava teknologia ja erinomainen suorituskyky - uusi TRACER 9 GT+ on matkanteon mahdollisuuksia laajentava Sport Tourer. Kun ollaan kaukana kotoa matkalla unelmien kohteeseen, on matkakumppaniin voitava luottaa täydellisesti.
SKU
2023-MT09TRDX-PGD
action-image

Connected Roads

Uusi TRACER 9 GT+ on Yamahan Sport Tourer, jonka luokkansa paras varustelu tarjoaa uudenlaista monipuolisuutta, käytännöllisyyttä ja hallittavuutta. Kyseessä on moottoripyörä, jossa on aitoa potentiaalia tarjota innostavia ajoelämyksiä. Se mahdollistaa vapauden matkustaa kaukaisiin paikkoihin aina kun mieli tekee.

TRACER 9 GT+ on varustettu Yamahan edistyksellisimmällä elektroniikkapaketilla, joka tuo ajamiseen aivan uuden ulottuvuuden. Sen mukautuvan ACC-vakionopeudensäätimen tutkaan kytketty UBS-jarrujärjestelmä tekevät jokaisesta matkasta sujuvamman ja rennomman – ja valinnaisten D-Mode
-asetusten ansiosta moottorin tilanteeseen sopivan toimintovaihtoehdon valitseminen on helpompaa.

Valinnaisilla näytöillä varustettu, 7-tuuman TFT-mittaristo sisältää älypuhelinyhteyden, jonka avulla voi pitää yhteyttä myös liikkeellä ollessa. Garmin Motorize -sovellus** puolestaan tarjoaa täydellisen karttanavigoinnin ja mahdollisuuden suunnitella reitit ennakkoon. Kaikki tämä huipputeknologian ansiosta uusi TRACER GT+ on erityislaatuinen Sport Tourer, joka on valmis viemään kuljettajansa minne ikinä hän haluaa.

Yamahan arvostettu, 890-kuutioinen CP3-moottori varmistaa, että TRACER 9 GT+ tuottaa erinomaisen suorituskyvyn joka tilanteessa. Sen voimakas, lineaarinen vääntömomentti yhdessä päivitetyn kaksisuuntaisen QSS-vaihdeavustimen kanssa takaa tehokkaan, saumattoman kiihtyvyyden. Uudet D-Mode -käyntikartat ovat puolestaan helpot säätää eri olosuhteita varten.
Kevyt Deltabox-alumiinirunko ja puoliaktiivinen KYB-jousitus takaavat tasapainoisen vakauden ja ketteryyden, niin nopeavauhtisella mutkatiellä kuin tasaisella maantiellä matkustajan ja matkatavaroiden kanssa. LED-valaistuksen ja -kaarreajovalojen ansiosta TRACER 9 GT+ antaa lisää varmuutta pimeällä ajettaessa.
Hienostuneen elektroniikan lisäksi on useita harkittuja yksityiskohtia. Kovat sivulaukut on asennettu kiinnikkeisiin, joissa on sisäänrakennetut värinävaimentimet. Kahvalämmittimet pitävät puolestaan kämmenet lämpiminä kaikkina vuodenaikoina. TRACER 9 GT+ on saatavilla erikoisväritys-grafiikat vaihtoehdolla.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, 3-sylinterinen
Sylinterin tilavuus890 cm³
Sylinterin mitat78,0 × 62,1 mm
Puristussuhde11.5:1
Maksimiteho87,5 kW (119 hv) / 10 000 r/min
Maksimivääntö93,0 Nm (95 kgm) / 7 000r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoTimantin muotoinen
Caster-kulma25°00′
Jättö108 mm
EtujousitusjärjestelmäUSD-teleskooppihaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara130 mm
Takajoustovara137 mm
Etujarru298 mm
Takajarru267 mm
Eturengas120/70ZR17M/C (58W), tubeless
Takarengas180/55ZR17M/C (73W), tubeless
Kokonaispituus2 175 mm
Kokonaisleveys885 mm
Kokonaiskorkeus1 430–1 470 mm
Istuimen korkeus820–835 mm
Akseliväli1 500 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 223 kg
Polttoainesäiliön tilavuus18.7 l
Öljysäiliön tilavuus3,5 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center