2023 GP1800R HO

Tarjoushinta 19 490,00 € Norm. hinta 21 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 274 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti. Sen erittäin suorituskykyinen moottori ja kevyt runko sekä alan ensimmäinen aallot jakava Auto-Trim-ominaisuus tarjoavat vauhdin hurmaa ja adrenaalinpitoisia ajoelämyksiä.
SKU
2023-GP1800RHO-VPBM6
action-image

Nauti vauhdista ja vapaudesta

Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti. Sen erittäin suorituskykyinen moottori ja kevyt runko sekä alan ensimmäinen aallot jakava Auto-Trim-ominaisuus tarjoavat vauhdin hurmaa ja adrenaliinipitoisia ajoelämyksiä.

Väkivahvan tehon ja kiihdytyksen tarjoaa iskutilavuudeltaan alan suurin 1,8 litran nelitahtimoottori. Lisäksi tarjolla on monia muita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kilpakäyttöön suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy. Nämä parantavat kiihtyvyyttä, kääntymistä ja käsittelyä kovassakin aallokossa.

Uudenmallinen istuin ja ohjaustanko sekä syvemmät jalkatilat takaavat mukavan ajoasennon. Tämä ja ultrakevyen rungon matalampi ja keskitetympi painopiste ovat todellinen harppaus käsittelyssä ja hallinnassa. Uusi Auto-Trim -järjestelmä automaattisella käynnistyksen ja kääntymisen ohjauksella nostavat GP1800R HO:n ominaisuudet uudelle tasolle.

Erittäin kevyt runko, markkinoiden ensimmäinen Auto-Trim ja joukko kilpailukokemuksiin perustuvia ominaisuuksia mahdollistavat aaltojen tehokkaan halkomisen käänteissä ja suurella nopeudella. Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti, joka tarjoaa vauhdin hurmaa ja adrenaliinipitoista toimintaa.
Ajonautinnon takaavat ainutlaatuinen RiDE-hallintajärjestelmä, kevyt NanoXcel2-runko, innovatiiviset sähköiset hallintajärjestelmät sekä tehokkaat ja toimintavarmat moottorit.
Tässä vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja laadukas työn jälki sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-sylinterinen, 1.8 Liter High Output, 4-tahtinen
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
AhdinEi
Sylinterin tilavuus1 812 -kuutioinen
Sylinterin mitat86 × 78 mm
Puristussuhde11.0 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 155 mm
PolttoaineLyijytön bensiini
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Öljysäiliön tilavuus5,3 l
Pituus3,35 m
Leveys1,24 m
Korkeus1,2 m
Kuivapaino (kg)325 kg
Kuormakapasiteetti107,6 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center