NMAX 125 (2023)

4 328,31 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 73 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha NMAX 125:n urheilullinen ja dynaaminen muotoilu sekä monipuoliset tekniset ominaisuudet tekevät siitä järkevän ja edullisen tavan liikkua kaupungissa. Tiedonsiirron CCU-järjestelmän avulla kuljettaja on myös ajon aikana kytkettynä normaalisti niin puhelin kuin tietoverkkoon.
SKU
2023-G125YM-WM6
action-image

One with the city

Nyt on aika harkita uudelleen kuinka liikkua järkevästi kaupungissa - NMAX 125 on Yamahan visio modernista, henkilökohtaisesta kaupunkiajoneuvosta. Pirteä ja taloudellinen, EURO5-hyväksytty, 125-kuutioinen, Blue Core -nelitahtimoottori, noin 300 km toimintasäde, helppo ajettavuus, modernit tekniset ominaisuudet ja huippulaadukas viimeistely - NMAX 125 hinta-laatusuhde on erinomainen.

Dynaaminen ja sporttinen NMAX 125 on varustettu tehokkailla LED-valoilla. Aerodynaaminen kate puolestaan suojaa tuulelta ja sateelta. Alusta parantaa ohjattavuutta ja mukava ergonomia tekee tästä skootterista helpon ja miellyttävän tavan liikkua kaupungissa.

Ja vakiovarusteena on hämmästyttävän paljon modernia huipputeknologiaa. Yksi tällainen on tiedonsiirron CCU-ohjausyksikkö. Se kytkeytyy Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeen joten kuljettaja on ajon aikana jatkuvasti puhelin- ja verkkoyhteydessä. Lisäksi modernit ominaisuudet kuten avaimeton Smart Key -järjestelmä, virtapistoke ja istuimen alla oleva säilytystila tekevät käytöstä mukavan vaivatonta.

Elämäntapamme muuttuvat, ja on aika etsiä uusia tapoja liikkua kaupungissa ja sen ympäristössä. Pyrkimys vähentää lähikontakteja tarkoittaa ettei julkisen liikenteen tungos houkuttele eikä auto ole välttämättä paras vaihtoehto liikenneruuhkien, kalliin pysäköinnin ja tulevaisuuden mahdollisten tietullien vuoksi.
Yksi erinomainen vaihtoehto on ajoltaan helppo ja hauska, varustelultaan huippulaadukas Yamaha NMAX 125 - ehdottomasti yksi järkevin ja helpoin tapa liikkua kaupungissa ja sen ympäristössä. Tämä kevyt, helposti ohjattava ja käsiteltävä kaupunkiskootteri sopii myös aloittelijalle ja määrätyissä maissa sitä voi ajaa myös B-ajokortilla.* (*Maakohtaisten ajokorttisäädösten puitteissa. Lisäksi Yamaha suosittelee ajoharjoittelukurssin suorittamista ennen ajamista kaksi- tai kolmipyöräisellä moottoripyörällä.)
NMAX 125 on kokenut lukuisia uudistuksia, kuten virtaviivainen runko ja pirteä sekä taloudellinen, vähäpäästöinen ja EURO5-hyväksytty 125-kuutioinen moottori. NMAX 125 tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten yhdistetty CCU, avaimeton Smart Key ja luistonestojärjestelmä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, SOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus125 cm³
Sylinterin mitat52,0 × 58,7 mm
Puristussuhde11.2:1
Maksimiteho9,0 kW (12,2 hv) / 8 000 r/min
Maksimivääntö11,2 Nm /6 000 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
Polttoaineen kulutus2,2L/100km
CO2 emission52g/km
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Etujoustovara100 mm
TakajousitusjärjestelmäYksikön keinuliike
Takajoustovara85 mm
EtujarruHydraulinen levyjarru
TakajarruHydraulinen levyjarru
Eturengas110/70-13M/C 48P, tubeless
Takarengas130/70-13M/C 63P, tubeless
Kokonaispituus1 935 mm
Kokonaisleveys740 mm
Kokonaiskorkeus1 160 mm
Istuimen korkeus765 mm
Akseliväli1 340 mm
Maavara125 mm
Märkäpaino131 kg
Polttoainesäiliön tilavuus7,1 l

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center