2023 FX SVHO

Tarjoushinta 24 490,00 € Norm. hinta 26 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 340 €/kk
Hae rahoitusta
FX SVHO on omiaan hänelle joka kaipaa vauhdin hurmaa aaltojen harjalla yhtenä päivänä ja haluaa seuraavana rentoa matka-ajoa nauttien maisemista mukavassa seurassa. Vauhdikkaita seikkailuja ja rauhallista matkantekoa
SKU
2023-FXSVHO-SSA
action-image

Turboluokan ylellisyyttä.

Tämä vesijetti saa kuljettajan hymyilemään, kun hän ottaa mittaa aalloista. Samoin se on omiaan rentoon retkiajoon. Tällöin se on tasaisin, hiljaisin ja tehokkain kolmen istuttava retkikulkuneuvo, mitä voi toivoa. FX SVHO tarjoaa yhdessä paketissa upeita seikkailuja, luksusta ja mukavuutta.

Ahdettu SVHO-moottori sekä virtaviivainen ja kevyt runko tarjoavat suorituskykyä, ketterän käsiteltävyyden ja nautinnollisen ajomukavuuden.

Siinä on uudenaikaista tekniikkaa sekä lukuisia, innovatiivisia yksityiskohtia ja ominaisuuksia kuten RiDE®-ohjausjärjestelmä, elektroninen trimmi ja peruutus, vakionopeuden säätö ja kauko-ohjattu ajonestojärjestelmä.

FX SVHO on yhtä sujuva niin vauhdikkaassa ajossa kuin rennon vapaassa retkiajossa. Turboahdettuja seikkailuja Yamahan tyyliin.
Ajonautinnon takaavat ainutlaatuinen RiDE®-hallintajärjestelmä, kevyt runko, innovatiiviset sähköiset hallintajärjestelmät sekä tehokkaat ja toimintavarmat moottorit.
Edistyksellinen muotoilu, yksityiskohtien viimeistely ja erinomainen työn laatu - tuloksena on tunnettua Yamaha-laatua parhaimmillaan.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiAhdettu 4-sylinterinen, Super Vortex High Output
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
AhdinKyllä
Sylinterin tilavuus1 812 -kuutioinen
Sylinterin mitat86 × 78 mm
Puristussuhde8.5 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 160 mm
PolttoaineUnleaded premium Gasoline
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Öljysäiliön tilavuus5,3 l
Pituus3,58 m
Leveys1,27 m
Korkeus1,23 m
Kuivapaino (kg)396 kg
Kuormakapasiteetti168,3 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center