NEO's Dual Battery (2023)

Tarjoushinta 2 600,00 € Norm. hinta 3 100,00 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 50 €/kk
Hae rahoitusta
Nyt on aika miettiä uudelleen tapaasi liikkua kaupungissa ja työmatkoilla. Monien muiden tavoin etsit todennäköisesti vaihtoehtoa joukkoliikenteelle – ja yhä kallistuvalle autoilulle. Nyt on todellisen muutoksen aika. NEO's-sähköskootteri antaa vapauden liikkua ympäristöystävällisesti. Koulut päättyvät pian ja kesälomakausi odottaa niin nuoria kuin heidän vanhempiaankin. Mopokortilla ajettava NEO's Dual Battery -sähköskootteri tarjoaa mukavan, päästöttömän ja ketterän tavan nuorelle liikkua kesälomakautena kaupungilla, kavereille, rannalle ja harrastuksiin. Helppokäyttöisyys, ketteryys ja ympäristöystävällisyys tekevät NEO's sähköskootterista ihanteellisen valinnan myös varttuneemmalle kuljettajalle niin arkisiin kauppareissuihin kuin rentoihin kesäajeluihin.
SKU
2023-EJE025DB-SMYDB
action-image

Liiku fiksummin

NEO's Dual Battery on fiksu valinta niille kuljettajille, jotka haluavat pidennetyn, jopa 68 km*:n toimintasäteen. Kaksi kannettavaa litiumioniakkua sijaitsevat ylös nostettavan istuimen alla. Akut on suunniteltu säilyttämään korkea hyötysuhde 10 000 km / 2 vuoden ajan - ja ne voidaan ladata skootterin sisällä tai helposti irrottaa ja ladata toimistossa tai kotona. (*Testattu WMTC-luokassa 1 STD-tilassa, täysin ladattu akku 25 °C:n lämpötilassa.)

Yamaha on kehittänyt ja valmistanut sähköajoneuvoja jo kolmen vuosikymmenen ajan, ja sitä pidetäänkin yhtenä maailman arvostetuimmista korkealaatuisten skootterien valmistajista. NEO's-sähköskootterissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, viimeisin teknologia ja Yamahalle ominainen luotettavuus.

Mukavaa ja ketterää Yamaha-skootteria on helppo ajaa. Se saa virtansa litiumioniakusta, ja napaan asennettu sähkömoottori takaa voimakkaan, mutta helposti hallittavan kiihtyvyyden – ilman päästöjä ja erittäin hiljaisesti! NEO's: Liiku fiksummin.

Sen lisäksi, että Yamaha on yksi suurimpia skootterivalmistajia, yhtiö on myös suunnitellut ja valmistanut sähköajoneuvoja useiden vuosien ajan. Millään muulla merkillä ei ole vastaavaa kokemusta. Nyt sähköiset NEO's ja NEO's Dual Battery -mallit ovat valmiita avaamaan uuden aikakauden päästöttömässä kaupunkiliikenteessä kaikille. Molemmat mallit ovat saatavilla väreissä Milky White, Midnight Black ja Aqua
NEO's-sähköskootterissa yhdistyvät Yamahan tunnettu laatu ja luotettavuus, nykyaikainen muotoilu ja kehittynyt sähkömoottorijärjestelmä. Ketterä runko ja mukava ajoasento tekevät NEO's-sähköskootterista ihanteellisen vaihtoehdon liikkumiseen vilkkailla kaupungin kaduilla. Istuimen alla oleva 50,4 V:n akku syöttää virtaa suoravetoiselle napaan asennetulle sähkömoottorille tasaisen ja herkästi reagoivan kiihtyvyyden varmistamiseksi.
Yamahan ilmaisen MyRide-älypuhelinsovelluksen avulla voit seurata sähköskootterin erilaisia tietoja. Lisäksi sovellus ilmoittaa saapuvat puhelut ja viestit NEO's-sähköskootterin LCD-näytöllä. Täysi akku tarjoaa noin 37 km:n* toimintasäteen, ja se voidaan ladata täyteen noin 8 tunnissa** tyhjästä varauksesta. Voit myös asentaa valinnaisen toisen akun toimintasäteen laajentamiseksi. NEO's: Liiku fiksummin
(*Testattu WMTC Class 1:ssä STD-tilassa, täyteen ladattu akku 25 °C:n lämpötilassa. **Latausajat voivat vaihdella latausympäristön mukaan.)
Lisätietoja
Sähkömoottorin tyyppi3-vaihemoottori
Nimellisteho2,3 kW / 424 r/min
Maksimiteho2,5 kW (3,4 hv) / 400 r/min
Maksimivääntö136,0 N・m (13,9 kgf・m) / 50 r/min
AkkutyyppiLitiumioni
Akun jännite, kapasiteetti50,4 V, 19,2 Ah (5 HR)
Akkujen kokonaismäärä2
Akkujen enimmäismäärä 2
Akun kiinnitysIrrotettava
1. akun toimintasäde (WMTC Class 1)37 km
1. akun toimintasäde Eco-tilassa38.5 km: Toimintasäde vaihtelee paikan, ajotavan ja akun kunnon mukaan.
1. ja 2. akun toimintasäde68 km: Toimintasäde vaihtelee paikan, ajotavan ja akun kunnon mukaan.
Akun mitat360 mm (P) x 215 mm (S) x 105 mm (K)
Akun paino8,0 kg
Energiankulutus (WMTC-luokka 1)31 Wh/km
Laturin tyyppiSeinälaturi 220 VAC; lähtö 58,8 V, 3 A
Latausaika (0–100 %)8 tuntia: latausaika voi vaihdella latausympäristön mukaan
Latausaika (20–80 %)4 tuntia: Latausaika voi vaihdella käyttöolojen ja akun kunnon mukaan.
RunkoKehtoputki
Caster-kulma25°30′
Jättö84 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Etujoustovara90 mm
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
Takajoustovara80 mm
EtujarruHydraulinen levyjarru
TakajarruMekaaninen rumpujarru
Jarrulevyn halkaisija (edessä)200 mm
Eturengas110-70-13M/C 48P tubeless
Takarengas130-70-13M/C 63P tubeless
Kokonaispituus1 875 mm
Kokonaisleveys695 mm
Kokonaiskorkeus1 120 mm
Istuimen korkeus795 mm
Akseliväli1 305 mm
Maavara135 mm
Ajoneuvon paino (ilman akkua)90 kg

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center