Drive² AC Li

15 490,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 233 €/kk
Hae rahoitusta
Uusi Drive² AC Li -golfautomme on vaativien golfinpelaajien ja kentänomistajien ensisijainen valinta. Sen innovatiivinen ja tehokas, 3,3 kilowatin sähkömoottori ja erittäin tehokas Roypow® LFP -akku mahdollistavat hyvän ajo nopeuden ja sitkeän nousukyvyn. Ylellisen ja mukavan sisätilan sekä moottorin suorituskyvyn ansiosta ajaminen on nautittavaa.
SKU
2023-DR2-AC-STL-23-DNMC
action-image

Golfelämyksesi päivittyi juuri.

Uusi Drive² AC Li -golfautomme on vaativien golfinpelaajien ja kentänomistajien ensisijainen valinta. Sen innovatiivinen ja tehokas, 3,3 kilowatin sähkömoottori ja erikoistehokas Roypow® LFP -akku mahdollistavat hyvän ajonopeuden ja sitkeän nousukyvyn. Ylellisen ja mukavan sisätilan sekä moottorin suorituskyvyn ansiosta ajaminen on nautittavaa.

Pitkä toimintasäde, suuri latausnopeus, akun pitkäikäisyys ja vähäinen huoltotarve tekevät uudesta Drive² AC Li -golfautosta ihanteellisen valinnan vaativille, mäkisille kentille, joilla nopeus, vakaus ja tehon riittävyys ovat välttämättömiä kenttäkäytön luotettavuuden kannalta.

Tässä mallissa on erittäin tilava, mukava ja ylellisesti viimeistelty sisätila. Lisäksi sen nopea kiihtyvyys on tasaisen pehmeää ja lähes äänetön toiminta hyvinkin rentouttavaa. Tämä on mainiota golfinpelaajien kannalta. Golfkentän omistaja puolestaan arvostaa myös vähäistä huoltotarvetta ja lähes äänetöntä toimintaa.

Käyttäjien, kuten golfinpelaajien tarpeet ovat Yamaha-tuotteiden suunnittelun ja kehittämisen lähtökohdat, eikä uusi Drive² PTV PowerTech Li ole poikkeus tästä periaatteesta. Drive² AC AGM -mallin menestyksen jatkoksi tässä mallissa 25 prosenttia aiempaa kevyempi litiumioniakku (331kg). Sen mahdollistaa suuremmat nopeudet, paremman nousukyvyn sekä vähentää nurmikon, renkaiden ja jarrujen kulumista.
Drive² AC AGM:n luokkansa parhaat istuimet ovat entisellään ja virtalähteenä on huoltovapaa Roypow® LFP -akku, joka latautuu entistä nopeammin ja mahdollistaa jopa kahdeksan vuoden käyttöiän. Etupyörien erillisjousitus on myös optimoitu kevyen litium-ioniakun mukaisesti, joten kulku on erinomaisen tasaista ja mukavaa.
Drive² AC Li on mukava, tehokas ja reagoiva sekä päästötön. Se on käytössä myös lähes äänetön ja helppohuoltoinen. Käytännössä siis tehokas ja ympäristöä säästävä valinta. Älä usko vain siihen, mitä me sanomme. Kokeile itse!
Lisätietoja
Kokonaispituus2 380 mm
Kokonaisleveys1 200 mm
Overall height (sun top)1 765 mm
Akseliväli1 635 mm
Front wheel tread890 mm
Rear wheel tread980 mm
Maavara105 mm
Floor board height295 mm
Nimellisantoteho3,3 kW
Motor48 volt AC Motor
BatteriesYksi litium-ioniakku
RunkoAutotyylinen runko, polyesteri-/uretaanijauhepinnoite
BodyThermoplastic olefin, 2-part top coat of automotive-grade polyurethane
OhjausVetorattaan suoja ja vetoratas
Front suspensionFully independent automotive-style strut suspension
Rear suspensionMono-linkage
JarrutSelf adjusting rear drum
Istuin2 henkilöä
Maximum forward speed24 km/h
Heittotorven kiertokulma2,8 m
Tyre size18 x 8.5 -8 (4PR)
Seating capacity2 henkilöä
Curb weight ( with sun top, battery, oil and fuel)448 kg

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center