Drive² AC AGM

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Premium-luokan Drive² AC -golfauto on golfinpelaajan unelma-ajoneuvo. Sen tehokas 3,3 kilowatin moottorin ja suorituskykyisten Trojan AGM -akkujen teho riittää pitkille, mäkisille väylille. Drive² AC:n sisätilojen erinomainen mukavuus takaa mukavan kyydin.
SKU
2023-DR2-AC-STA-23-VDGS1
action-image

Clean Power - Ympäristöystävällistä suorituskykyä Huipputason suorituskyky.

Premium-luokan Drive² AC kaikin puolin huippulaadukas PTV-ajoneuvo. Sen tehokas, uuden sukupolven 3,3 kW:n sähkömoottori sekä suorituskykyiset Trojan AGM -suljetut akut varmistavat riittävän tehon esimerkiksi pitkille ja mäkisille golfkentille. Ylellisen mukavat sisätilat varmistavat mukavan luksustasoisen kyydin.

Drive² AC AGM -golfauto tarkoitettu golfkentille, joilla pitkä toimintasäde ja erinomainen hallittavuus sekä nousukyky jyrkkäänkin mäkeen ovat erityisen tarpeen. Drive² AC AGM on myös tyylikäs ja laadukas golfauto.

Tilavat. laadukkaat ja mukavat sisätilat sekä sujuva suorituskyky ja vaimeat käyntiäänet ovat ominaisuuksia, joita esimerkiksi golffarit osaavat arvostaa. Vähäinen huoltotarve on puolestaan varmasti muun muassa kenttämestarien mieleen. Vähäiset päästöt ovat todella puolestaan merkittävä etu niin käyttäjälle kuin ympäristölle.

Käyttäjien tarpeet ja toiveet ovat Yamaha-tuotteiden suunnittelun lähtökohta. Uusi Drive² AC AGM on erinomainen esimerkki siitä, kuinka innovatiivinen ajattelu mahdollistaa sellaisten ajoneuvojen kehittämisen, jotka tuovat käyttäjän päivittäiseen elämään myönteisen ja nautittavan lisän.
Drive² AC AGM on yksi tämän päivän suosituimmista Golf-ajoneuvoista muun muassa käyttömukavuutensa ja erinomaisten istuimien sekä ulko- ja sisätiloissa monipuolisen käytettävyyden ansiosta.
Drive² AC AGM on mukava ja helposti ajettava, lähes äänetön ja täysin päästötön, helppo ylläpitää ja ennen muuta ympäristöystävällinen. Viimeistään koeajo saa jokaisen vakuuttuneeksi, että Drive² AC AGM on erinomaisen mukava ja miellyttävä ajoelämys.
Lisätietoja
Kokonaispituus2 380 mm
Kokonaisleveys1 200 mm
Overall height (sun top)1 765 mm
Akseliväli1 635 mm
Front wheel tread890 mm
Rear wheel tread980 mm
Maavara105 mm
Floor board height295 mm
Nimellisantoteho3,3 kW
Motor48 volt AC Motor
BatteriesKuusi 8 voltin Trojan T875-AGM -akkua
RunkoAutotyylinen runko, polyesteri-/uretaanijauhepinnoite
BodyThermoplastic olefin, 2-part top coat of automotive-grade polyurethane
OhjausVetorattaan suoja ja vetoratas
Front suspensionFully independent automotive-style strut suspension
Rear suspensionMono-linkage
JarrutSelf adjusting rear drum
Istuin2 henkilöä
Maximum forward speed24 km/h
Heittotorven kiertokulma2,8 m
Tyre size18 x 8.5 -8 (4PR)
Seating capacity2 henkilöä
Curb weight ( with sun top, battery, oil and fuel)448 kg

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center