BOOSTER Easy

3 409,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 60 €/kk
Hae rahoitusta

KATSO SÄHKÖPYÖRIEN TILAUSOHJEET!

 

Uuden BOOSTER Easy -sähköpyörän pehmeästi toimiva Yamaha-sähkömoottori, kestävä alumiinirunko sekä paksut ja pidoltaan hyvät renkaat mahdollistavat erinomaisen sujuvan liikkumisen kaupungissa ja taajamassa. Tämä hauska ja muodikas sähköpyörä kulkee sujuvasti epätasaisillakin tienpinnoilla, ja se on yksi älykkäimmistä ja tehokkaimmista henkilökohtaisista liikkumisratkaisuista.

SKU
2023-BOOSTER-EASY-CS9
action-image

Ota rennosti

Uuden BOOSTER Easy -sähköpyörän pehmeästi toimiva Yamaha-sähkömoottori, kestävä alumiinirunko sekä paksut ja pidoltaan hyvät renkaat antavat mahdollistavat erinomaisen sujuvan liikkumisen kaupungissa ja taajamassa. Tämä hauska ja muodikas sähköpyörä kulkee sujuvasti epätasaisillakin tienpinnoilla, ja se on yksi älykkäimmistä ja tehokkaimmista henkilökohtaisista liikkumisratkaisuista.

BOOSTER Easy -pyörässä on korkeatasoinen varustus - nykyaikainen muotoilu, kevyt mittaristo sekä kompakti ja tehokas LED-valaistus. Sen matala painopiste takaa ketterän ja vakaan ajokäytöksen. Tavaratelineen sekä korien ja sisäkassien kiinnitysmahdollisuuden ansiosta pyörä on sekä toimiva että hauska.

Välittömän poljinavustuksen tuottava laadukas Yamaha PWseries-S2 -sähkömoottori takaa täysin luonnollisen ajotuntuman. BOOSTER Easy:n 630 Wh 36 voltin Yamaha-akku siivittää pyörän maksiminopeuteen 25 km/h ja jopa 120 km:n toimintasäteeseen/*. Kätevän Yamaha Omnichannel -kanavan kautta uuden BOOSTER Easy -sähköpyörän voi tilata yhdellä napsautuksella.
/*Täydellä akulla, käyttötilasta riippuen.

Yamahan kokemus sähköpyörien suunnittelusta ja valmistuksesta juontaa juurensa 1990-luvulle, jolloin yhtiö valmisti maailman ensimmäisen sähköavusteisen polkupyörän. Yamaha on tuottanut sähköpyöriä Japanin markkinoille jo kolmen vuosikymmentä ja se valmistaa myös monen sähköpyörävalmistajan käyttämät sähkömoottorit.
BOOSTER Easy on yksi Yamahan uuden sukupolven päästöttömien sähköajoneuvojen kehittämiseen keskittyvän Yamaha Switch ON -strategian kärkihankkeista. Riippumatta siitä, tunnetko Yamahan innovatiivisen moottoripyörä- ja skootteritekniikan, voit olla varma, että tämä korkealuokkainen kaupunkikäyttöön tarkoitettu sähköpyörä tarjoaa samaa laadukasta kestävyyttä, luotettavuutta ja tyytyväisyyttä, joka aina yhdistetään Yamahan tuotemerkkiin.
BOOSTER Easy -sähköpyörän suunnittelun ja toteutuksen johtoajatuksena on ollut kaikin puolin ensiluokkainen ajoelämys. Paksut renkaat ja teleskooppietuhaarukka takaavat tasaisen ja mukavan ajon. Kevyen PW-S2-sähkömoottorin Zero Cadence -tekniikka ja Automatic Support -avustus takaavat joka tilanteessa tasaisen ja luonnollisen ajon. Muun muassa monitoiminäytöllä ja LED-valoilla varustettu BOOSTER Easy on älykäs tapa liikkua kaupungissa.
Lisätietoja
Kokonaispaino35 kg
Pyörän koko20"
Sähköpyörän tyyppiEPAC
AvustinyksikköYamaha PWSeries S2, 75 Nm
AkkuYamaha 630 WH -akku, 36 V, 17,5 Ah
Näyttö/ohjausyksikköYamaha A LCD-näyttö
Nopeuden säätö25 km/h rajoitettu - 23 km/h käyttö
TeknologiaHunajakennoalumiini
EtuhaarukkaZOOM CH-879 AMS 20" - joustoliike 80 mm
OhjainlaakeriFSA, puoli-integroitu
OhjaustankoPROMAX 750 mm
OhjainkannatinPROMAX 40 mm
KädensijatSWITCH 92-130 mm
SatulaSELLE ROYAL Orbis Unitech
SatulatolppaPROMAX 350 mm
JarrutPROMAX DSK-925 - 180 mm:n levyjarru edessä ja takana
VaihdevivutENVIOLO Twist Pure
TakavaihtajaENVIOLO Twist Pure
KampiFSA ISIS 150 mm Custom
KetjurattaatFSA 38D
KetjuKMC 1v Z1eHX Narrow (1/2" X 3/32")
RataspakkaKMC Enviolo Narrow 16T (1/2" X 3/32")
KiekotGIPIEMME 20"
RenkaatVEE TIRE eSpeedster 20*4,00

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center