BOOSTER

3 822,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 78 €/kk
Hae rahoitusta

KATSO SÄHKÖPYÖRIEN TILAUSOHJEET!

 

Yamaha uusi, erinomaisen suorituskykyisen ja modernin BOOSTER suunnittelussa ja toteutuksessa on hyödynnetty Yamahan johtavaa s-penelec tekniikkaa. Minimalistisella alumiinirungolla ja kevyellä, vääntömomentiltaan tehokkaalla sähkömoottorilla varustettu päästötön BOOSTER takaa tarvittavan voiman ja toimintasäteen, joten olet nopeasti perillä! 

SKU
2023-BOOSTER-CS7
action-image

Tulevaisuuden kestävä kaupunkiliikenne

BOOSTER on Yamahan uusi s-pedelec, eli AM-ajokortilla ajettava uudenlainen sähkömopo. Sen moderni ja tyylikäs muotoilu ja ergonomia sekä vahva suorituskyky varmistavat joka tilanteessa sujuvan kaupunkiajon. Minimalistisella alumiinirungolla ja kevyellä, vääntömomentiltaan suurella sähkömoottorilla varustettu päästötön BOOSTER takaa tarvittavan tehon ja toimintasäteen, joten olet nopeasti perillä!

Hiljainen moottori antaa välitöntä apua heti ensipolkaisusta ja valittavissa on viisi eri ajotilaa sen mukaan, haluaako maksimaalisen tehon vai optimaalisen toimintamatkan. Älypuhelimeen yhdistämisen myötä TFT-värinäytöltä voi seurata nopeutta, toimintasädettä ja akun kapasiteettia sekä tarkastella navigointi- ja kuntosovelluksia.

LED-valaistuksella, 80 mm joustavalla etuhaarukalla ja 20 tuuman x 4 tuuman pitävillä renkailla varustettu BOOSTER vie perille milloin tahansa päivällä tai yöllä. Yamaha BOOSTER:in erityisominaisuuksia ovat muun muassa tyylikkäät haarukkasuojat, piilotetut johdotukset ja takateline. Laajan lisävarustevalikoiman, kuten tyylikkäiden laukkujen ja tavarakorien sekä alumiinirunkoon kiinnitettävien eriväristen paneelien, avulla on helppo tehdä ilmeeltään ikioma BOOSTER!

Aikoinaan Yamaha loi uuden sukupolven leveärenkaisen mopomalliston, joka oli alan edelläkävijä. Se salli kokonaiselle kuljettajasukupolvelle uudenlaisen liikkumisen vapauden. Nyt Yamaha on Switch ON-strategiansa mukaisesti käynnistämässä päästöttömän kaupunkiliikenteen uuden aikakauden. Yksi kärkihankkeista on uusi BOOSTER s-penelec, joka tarjoaa modernin sähkömopon mukavuuden ja perinteisen mopon suorituskyvyn.
Yamaha on valmistanut moottoripyöriä ja skoottereita yli 65 vuoden ajan. Tänä aikana Yamaha on tullut tunnetuksi innovatiivisesta muotoilusta ja uraauurtavasta tekniikasta. Vähemmän tunnettu fakta on, että Yamaha loi maailman ensimmäisen sarjatuotanto-sähköpyörän jo 30 vuotta sitten. Ja juuri tämä on yksi syy, miksi Yamahalla on kattavasti tietotaitoa myös seuraavan sukupolven sähkömopojen kehittämiseksi.
Uuden BOOSTER:in PWseries-S2-sähkömoottori tuottaa saumatonta kiihtyvyysavustusta ja luonnollisen tuntuista suorituskykyä. Tuloksena on uudenlainen ja innostava ajoelämys ilman melua, päästöjä tai rajoituksia. Liikenteeltään rajoitettu kaupungin keskustakin on aina tarvittaessa saavutettavissa. Ei jonoja, ei lippuja, ei odottelua. Yamaha Switch ON -strategia tähtää sujuvampaan ja päästöttömään kaupunkiliikenteeseen.
Lisätietoja
Kokonaispaino36 kg
Pyörän koko20"
Sähköpyörän tyyppiS-Pedelec (L1e-B sähkömopo)
AvustinyksikköYamaha PWSeries S2, S-Pedelec, 75 Nm
AkkuYamaha 630 WH -akku, 36 V, 17,5 Ah
Näyttö/ohjausyksikköYamaha C TFT-näyttö
Nopeuden säätö45 km/h rajoitettu - 42 km/h käyttö
TeknologiaHunajakennoalumiini
EtuhaarukkaZOOM CH-879 AMS 20" - joustoliike 80 mm
OhjainlaakeriFSA, puoli-integroitu
OhjaustankoPROMAX 750 mm
OhjainkannatinPROMAX 40 mm
KädensijatSWITCH 92-130 mm
SatulaSELLE ROYAL Orbis Unitech
SatulatolppaPROMAX 350 mm
JarrutPROMAX DSK 930B levyjarrut (Ø 180mm)
VaihdevivutENVIOLO Twist Pure
TakavaihtajaENVIOLO Heavy Duty
KampiFSA ISIS 150 mm Custom
KetjurattaatFSA 44D
KetjuKMC 1v Z1eHX Narrow (1/2" X 3/32")
RataspakkaKMC Enviolo Narrow 16T (1/2" X 3/32")
KiekotGIPIEMME 20"
RenkaatVEE TIRE eSpeedster 20*4,00

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center