Wabash RT

3 616,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 75 €/kk
Hae rahoitusta

KATSO SÄHKÖPYÖRIEN TILAUSOHJEET!

 

Tyylikäs, monipuolinen ja toimiva Wabash RT on Yamahan uudenlainen sorateille suunniteltu sähköpyörä, joka toimii niin kaupungin kaduilla kuin maaseudun metsäpoluilla. Tyylikäs runko, toimiva ergonomia ja tehokas PW-ST -moottoriyksikkö – Wabash RT tarjoaa hyvät edellytykset kokonaisvaltaiselle ajonautinnolle.

SKU
2022-WABASH-RT-NBM9-S
action-image

Arki- ja retkiajoon.

Wabash RT on uudenlainen sähköpyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn asfaltilla sekä mahdollisuuden poistua kaupungista ja nauttia maaseudun maisemista. Kuljettajaa avustavan hienostuneen elektroniikan, tyylikkään ulkonäön ja Yamahan kehittyneen teknologian ansiosta niin asfaltti- kuin sorateillekin sopiva Wabash RT on hinta/laatusuhteeltaan yksi luokkansa parhaista sähköpyöristä.

Laadukkaan Wabash RT:n ominaisuudet on suunniteltu ja mitoitettu varmistamaan, että jokainen ajokerta on mahdollisimman nautittava. Tarkoituksenmukaisen rungon uusi geometria takaa varman ja mukavan ajon sekä kevyen käsittelyn asfaltilla ja soralla. Satulatolpan korkeuden säätö (max S:40mm / M/L: 60mm) ohjaustangossa sijaitsevalla pikanäppäimellä helpottaa pyörän käsiteltävyyttä teknisissä paikoissa.

Erittäin hiljainen, 70 Nm vääntömomentin tuottavan Yamaha PW-ST -moottoriyksikön kehittynyt tekniikka tarjoaa sopivasti avustusta, jotta ajo on mahdollisimman luontevaa. Zero Cadence -tekniikka tarjoaa välitöntä avustusta heti polkemisen aloittamisen jälkeen. Lisäksi Display A -liittymä tarjoaa selkeät ja helposti luettavat tiedot.

Moni saattaa yllättyä tiedosta, että Yamaha kehitti ja esitteli maailman ensimmäisen sähköpyörän jo 30 vuotta sitten. Yamaha on itse asiassa valmistanut sähköpyöriä Japanin markkinoille jo kolmen vuosikymmenen ajan. Samoin Yamaha toimittanut e-moottoriyksiköt lukuisiin eri valmistajien Euroopassa myytäviin sähköpyöriin. Uusi, sorateille suunniteltu Wabash RT on alku Yamahan jännittävälle uudelle sähköiselle tulevaisuudelle.
Yamaha on yksi maailman menestyneimmistä moottoripyörä- ja skootterivalmistajista. Vuodesta 1955 lähtien Yamaha on perustanut toimintansa innovatiivisen uuden teknologian ja mullistavien konseptien kehittelyyn sekä käyttöönottoon kaikessa tuotannossaan. Wabash RT on olennainen osa Yamahan Switch ON -strategiaa, joka johtaa yhtiön tuotannon painopisteen siirtymistä sähköisen henkilöliikenteen suuntaan.
Lähes 70 vuoden kokemus johtavien moottoripyörien ja skoottereiden tuotannosta sekä laaja tietämys sähköpyörien ja -moottoriyksiköiden suunnittelusta sekä valmistuksesta takaavat, että Wabash RT tarjoaa samaa korkeatasoista teknologiaa, suorituskykyä ja luotettavuutta kuin muutkin Yamaha-tuotteet.
Lisätietoja
Kokonaispaino21,4 kg
Pyörän koko700c
Sähköpyörän tyyppiPoljinavustus
AvustinyksikköYamaha PWSeries ST 3-bolt Mount
AkkuYamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah
Näyttö/ohjausyksikköDisplay A -näyttö
Nopeuden säätö25 km/h
TeknologiaYamaha Hydroformed Aluminum. Integrated battery. Water bottle boss. Internal shift/brake hose routing
EtuhaarukkaOne-Piece Aluminum. 12x100mm Thru-Axle. Fender and rack compatible. Internal brake hose routing
Iskunvaimennin
OhjainlaakeriIntegrated bearing with 30mm of spacers
OhjaustankoFlare Drop. 31.8 dia. 46cm c-c “width at hood”, 58cm c-c “width at drop”
Ohjainkannatin31.8 clamp dia. 6 deg rise S-80mm, M-90mm, L-100mm
Kädensijat
SatulaYamaha Off-Road Cro-Mo Rail
SatulatolppaLimotec, dropper-satulatolppa, halkaisija: 30,9 mm pituus:295 mm, joustoliike: S/40 mm, M ja L /60 mm
JarrutShimano GRX RX400 front/rear
VaihdevivutShimano GRX 11-speed RX600
TakavaihtajaShimano, GRX RX812 vaihteisto
KampiAlumiinikampi: S/165 mm, M ja L/170 mm
KetjurattaatShimano GRX 44t
KetjuKMW e11 TURBO EPT -ketju
RataspakkaShimano CS-M7000 11-42t 11-Speed
KiekotDual Channel Welded Pin w/ Eyeleted Spoke, External Rim Width=25mmFront: 12x100mm Quick-Release Thru-Axle (QRTA) Rear: 12x142mm QRTA
RenkaatMaxxis Rambler 700 x 45c TR EXO 120tpi

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center