2022 JetBlaster

14 190,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 203 €/kk
Hae rahoitusta
JetBlaster® - hauskanpitoa parhaimmillaan Graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde varmistavat, että JetBlaster etenee vauhdikkaasti aaltojen halki. Ketterä käsiteltävyys käännöksissä on aivan omaa luokkaansa.
SKU
2022-JETBLASTER-LBS2
action-image

Vauhtia ja vapautta

JetBlaster® - hauskanpitoa parhaimmillaan Graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde – JetBlaster® on vauhdin hurmaa etsivän vesijetti. Sen ketteryys ja keveä käsiteltävyys ovat omiaan, kun mennään vauhdilla aaltojen harjalla.

Uusi JetBlaster® on suunniteltu ja varusteltu hauskanpitoon. Jalkatuet mahdollistavat temput, ilmalennot ja vaikuttavat käännökset. Ohjaustanko on muotoiltu erityisesti ketteryyttä vaativia liikkeitä silmällä pitäen ja uusi, parannettu sähköinen trimmi helpottaa hallintaa.

JetBlasterin korkealaatuinen runko ja kansi ovat huippukeveää ja kestävää, NanoXcel2®-materiaalia, joten JetBlaster on rakenteeltaan kevyt ja vahva. Kun tämä yhdistetään tehokkaaseen TR-1®-moottoriin, on tuloksena on erinomainen teho-painosuhde, joka tuo ajoon uuden jännittävän ulottuvuuden.

Ole yhtä aaltojen kanssa. JetBlaster:in suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta on innostava ajoelämys. Kilpa-ajon innoittama ulkonäkö, RiDE-ajohallintajärjestelmän mahdollistama ketterä käsiteltävyys ja erinomainen teho-painosuhde - JetBlaster on puhdasta hauskuutta.
Uusi JetBlaster edustaa Yamahan tunnettua insinööriosaamista ja laatua parhaimmillaan. Huippulaadukas NanoXcel2-runko ja palkintoja voittanut moottori - JetBlaster on aina valmiina seikkailuun.
Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta JetBlaster® on erinomainen vaihtoehto freestyle-ajoon. Tukevat jalkatuet, ergonominen ohjaustanko ja pyöreä tartuntakahva auttavat myös vähemmän kokeneita kuljettajia kokeilemaan ja kehittämään ajotaitojensa rajoja.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, 3-sylinterinen, TR-1 High Output
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
AhdinEi
Sylinterin tilavuus1 049 cm³
Sylinterin mitat82 × 66,2 mm
Puristussuhde11.0 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 144 mm
PolttoaineLyijytön bensiini
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus50 l
Öljysäiliön tilavuus3,5 l
Pituus3,14 m
Leveys1,13 m
Korkeus1,15 m
Kuivapaino (kg)249 kg
Kuormakapasiteetti29 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center