Erikoishintaan! 2022 FX Cruiser HO

Tarjoushinta 21 900,00 € Norm. hinta 23 290,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 306 €/kk
Hae rahoitusta
Uudenlaista, ylellisen nautittavaa ja tyylikästä retkiajoa. Suorituskykyisen moottorin, uuden tasaisesti liukuvan rungon ja edistyksellisen RiDE®-ohjausjärjestelmän tuloksena on verratonta suorituskykyä ja käsiteltävyyden helppoutta.
SKU
2022-FX HO CR-DNMC
action-image

Laajenna näkemyksiäsi

FX Cruiser HO - ylellistä suorituskykyä ja ajonautintoa Sen tekniikka tekee vesillä liikkumisesta entistä rennompaa ja nautittavampaa. FX Cruiser HO tarjoaa liikkumisen vapautta ja hauskuutta niin yksin kuin ystävien kanssa liikkuessa.

Tehokas, 1812-kuutioinen, HO (High Output) -moottori. Tyylikkään ja kevyen rungon ketterä käytös ja vakaus sekä ainutlaatuisen RiDE®-järjestelmän ja elektronisten valvonta- ja ohjausjärjestelmien yhdistelmän tuloksena on vallankumouksellisen mukava ja varma ohjaustuntuma. Ajoelämyksen uusi ulottuvuus!

Elektroniset kaasu- ja trimmijärjestelmät, peruutusvaihteen pidonhallinta, ajonestotila ja useat muut upeat ominaisuudet kuten, jatkettu perätaso, säädettävä ohjaus, kolmen henkilön Cruiser-istuin, ylös vedettävät knaapit, takaavat lyhyesti sanottuna upean retkiajoelämyksen.

Uudenlaista, ylellisen nautittavaa ja tyylikästä retkiajoa. FX Cruiserille on ominaista täydellinen tehon, tasaisen ajon ja mukavuutta tarjoavan muotoilun tasapaino. Se edustaa Yamahan vuosien saatossa ansaitsemaa mainetta suorituskykyisten ja luotettavien vesijettien valmistajana.
Ajonautinnon takaavat ainutlaatuinen RiDE®-hallintajärjestelmä, kevyt runko, innovatiiviset sähköiset hallintajärjestelmät sekä tehokkaat ja toimintavarmat moottorit.
FX Cruiserissa yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja korkealuokkainen työn jälki sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-sylinterinen, 1.8 Liter High Output, 4-tahtinen
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
AhdinEi
Sylinterin tilavuus1 812 -kuutioinen
Sylinterin mitat86 × 78 mm
Puristussuhde11.0 : 1
Pumpun tyyppiAxial Flow 155 mm
PolttoaineLyijytön bensiini
Fuel supply systemElektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus70 l
Öljysäiliön tilavuus5,3 l
Pituus3,58 m
Leveys1,27 m
Korkeus1,23 m
Kuivapaino (kg)382 kg
Kuormakapasiteetti168,3 l
Henkilömäärä1–3 henkilöä

  1. Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center