B 6hv

2 510,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 49 €/kk
Hae rahoitusta
Nauti modernin ja kompaktin, kaksisylinterisen, 212-kuutioisen moottorin poikkeuksellisen sujuvasta suorituskyvystä, mahtavasta tehosta ja vaikuttavasta vääntövoimasta. Tarjolla on kaikki tarvittava teho yhdistettynä tarkan ohjaukseen mahdollistavaan teknologiaan.
SKU
2022-F6DM-NA
action-image

Kannettava teho, tarkkuus ja käyttömukavuus

Nauti modernin ja kompaktin, kaksisylinterisen, 212-kuutioisen moottorin poikkeuksellisen sujuvasta suorituskyvystä, mahtavasta tehosta ja vaikuttavasta vääntövoimasta. Tarjolla on kaikki tarvittava teho yhdistettynä tarkan ohjaukseen mahdollistavaan teknologiaan.

Ergonomisen ohjauskahvan ansiosta veneen käsittely ja käyttömukavuus on aivan omaa luokkansa. Konsoliveneisiin on saatavana erillinen ruori ja kaasukahva, mikä parantaa hallintaa ja helpottaa käsittelyä. Kun tämä yhdistetään erittäin hiljaiseen melutasoon, on tuloksena erinomaisen mukava vapaa-ajan veneilykokemus kannettavalla moottorilla.

Vaikuttavan tehokkaan vääntövoiman ansiosta tämän B 6hv -moottori on sopii hyvin myös isompiin ja raskaampiin veneisiin. Vähäisen polttoaineen kulutuksen ansiosta se sopii hyvin myös jokiveneisiin ja ammattikäyttöön. Matalanveden ajojärjestelmä ja valinnainen Dual-Thrust -työpotkuri takaavat tehon ja joustavuuden kaikissa ympäristöissä ja helpottavat peruuttamista.

Nautitpa sitten vesiurheilun huumasta tai rennosta veneilystä, löydät aina tarpeisiisi sopivan moottorin.
Parannettu ergonominen ja monitoiminen ohjauskahva poistaa äkillisten liikkeiden aiheuttaman rasituksen myös ahtaissa paikoissa, koska eteen asennettu vaihdevipu on aina helposti ulottuvilla.
Moottori toimii hyvin myös raskaammissa ammattiveneissä ja on yhteensopiva valinnaisen Dual Thrust -työpotkurin kanssa, mikä parantaa työntövoimaa sekä eteen- että taaksepäin. Löydät tarpeisiisi sopivan B 6hv -moottorin, jota on saatavana pitkä- ja lyhytrikisenä, manuaalisella käynnistyksellä ja joko monitoimisella ohjauskahvalla tai kauko-ohjauksella.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus212 cc
Sylinterien lkm / asettelu Kaksisylinterinen, SOHC
Sylinterin mitat56,0 x 43,0 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla4,4 kW / 5 500 r/min
Täyden kaasun käyttöalue5 000–6 000 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Imujärjestelmä1 kaas.
Ignition / advance systemCDI
KäynnistysjärjestelmäKäsikäynnistys
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS: 431 mm P: 558 mm
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 12 litraa
Öljykaukalon tilavuus0,8 litraa
Paino ilman potkuria 38 kg – 41 kg
HallintaKaasukahva, Kaukosäädin
Trimmaus ja kippaus -tapaManual Tilt
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12 V – 6 A, sis. tasasuuntaajan/säätimen**
PropellerOptions available
HuomautusTehomittauksen kW-arvot perustuvat ICOMIA 28 -standardiin, teho mitattu potkuriakselilta

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center