CrossCore RC

2 582,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 61 €/kk
Hae rahoitusta

KATSO SÄHKÖPYÖRIEN TILAUSOHJEET!

 

CrossCore RC on monikäyttöinen sähköpyörä, joka on suunniteltu ja sovitettu lähes kaikkeen ajoon työmatkoista vapaa-aikaan ja kuntoiluun. CrossCore RC:n rento ergonomia sekä sujuva ja luonnollinen ajettavuus tekevät siitä erinomaisen mukautuvaisen kaupunkipyörän.

SKU
2022-CROSSCORE-RC-LBNP1-S
action-image

Jokapäiväiseen arki- ja vapaa-ajan ajoon.

CrossCore RC on monipuolinen, mukautuva ja helppokäyttöinen sähköpyörä, joka on valmis kaikkeen, mitä uusi päivä tuo tullessaan. CrossCore RC on suunniteltu toimimaan yhtä hienosti niin urbaanissa työmatkaliikenteessä kuin rentohenkisessä vapaa-ajan ajelussa tai määrätietoisessa kuntopyöräilyssä. Nollapäästöt ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä oikean valinnan.

Upean näköisen CrossCore RC sähköpyörän ytimenä on Yamahan myydyin PW-ST sähkömoottori, joka on yksi luokkansa hiljaisimmista ja herkimmistä voimanlähteistä. Älykäs moottori tarjoaa tasaisen ja hiljaisen suorituskyvyn. Tämän taustalla ovat lukuisat anturit, jotka tarkkailevat ajotapaa ja säätävät tehoavustusta niin, että ajo on mahdollisimman luonnollista ja mukavaa.

Kestävässä ja kevyessä rungossa on suora ohjaustanko, joka takaa ryhdikkään ja rennon ajoasennon. Ajomukavuutta lisää epätasaisuuksia vaimentavan etuhaarukan 63 mm joustoliike. Selkeän Display A -näytön avulla ajotilan vaihto ja akun tilan tarkastelu on helppoa. Ja hänelle joka haluaa muokata CrossCore RC -sähköpyöräänsä yksilöllisemmäksi, on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita.

Moni saattaa yllättyä tiedosta, että Yamaha kehitti ja esitteli maailman ensimmäisen sähköpyörän jo 30 vuotta sitten. Yamaha on itse asiassa valmistanut sähköpyöriä Japanin markkinoille jo kolmen vuosikymmenen ajan. Samoin Yamaha toimittanut e-moottoriyksiköt lukuisiin eri valmistajien Euroopassa myytäviin sähköpyöriin. Uusi CrossCore RC -kaupunkipyörä on alku Yamahan jännittävälle uudelle sähköiselle tulevaisuudelle.
Yamaha on yksi maailman menestyneimmistä moottoripyörä- ja skootterivalmistajista. Vuodesta 1955 lähtien Yamaha on perustanut toimintansa innovatiivisen uuden teknologian ja mullistavien konseptien kehittelyyn sekä käyttöönottoon kaikessa tuotannossaan. CrossCore RC on olennainen osa Yamahan Switch ON -strategiaa, joka johtaa yhtiön tuotannon painopisteen siirtymistä sähköisen henkilöliikenteen suuntaan.
Lähes 70 vuoden kokemus arvostettujen moottoripyörien ja skoottereiden tuotannosta sekä laaja tietämys sähköpyörien ja niiden moottoriyksiköiden suunnittelusta sekä valmistuksesta takaavat, että CrossCore RC tarjoaa samaa korkeatasoista teknologiaa, suorituskykyä ja luotettavuutta kuin muutkin Yamaha-tuotteet.
Lisätietoja
Kokonaispaino23,9 kg
Pyörän koko700C
Sähköpyörän tyyppiPoljinavustus
AvustinyksikköYamaha PWSeries ST 3-bolt Mount
AkkuYamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah
Näyttö/ohjausyksikköDisplay A -näyttö
Nopeuden säätö25 km/h
TeknologiaYamaha Hydroformed Aluminum. Integrated battery. Water bottle boss. Tapered Headtube. Internal shift/brake hose routing. Rack/Fender compatible
EtuhaarukkaSR Suntour NEX E25. 63mm Travel. 12x100mm Thru-Axle
Iskunvaimennin
OhjainlaakeriIntegrated bearing with 30mm of spacers
OhjaustankoAlloy, 31.8mm clamp, width 640mm
Ohjainkannatin31.8 clamp dia. 6 deg rise 80mm
KädensijatTwo-tone ergonomic locking
SatulaYamaha Urban Comfort Cro-Mo Rail
Satulatolppa30.9 diam. Length: 345mm (L, M), 295 (S)
JarrutShimano BR-MT200 -jarru
VaihdevivutShimano M2010 9-speed
TakavaihtajaShimano M3100 SGS
KampiSquare Taper Spindle Length S-165mm, M and L - 170mm
KetjurattaatAlumiini 44t
KetjuKMC e11 118 links
RataspakkaSHIMANO HG400 9-speed 11-13-15-17-20-23-26-30-36T
KiekotDual Channel Welded Pin w/ Eyeleted SpokeFront: 12x100mm Quick-Release Thru-Axle (QRTA) Rear: 12x142mm QRTA with integrated speed sensor
RenkaatCST C-1996 27.5 x 2.00 -renkaat

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center