250hp V6

41 580,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 566 €/kk
Hae rahoitusta
Uudessa 250 hv:n V6-moottorissa yhdistyvät hienosti uudet ominaisuudet ja alan johtava suorituskyky ja monipuolisuus. Iskutilavuudeltaan isoissa sylinterilohkoissa on vääntöä tehostava pitkä imusarja, sylinteriväliin sijoitettu pakosarja, polttoainejärjestelmän elektroninen ECM-ohjausyksikkö ja muuttuvien venttiiliajoitusten VCT-ohjaus.
SKU
2021-F250NCB-BWP2
action-image

Luokkansa parhaat ominaisuudet.

Täysin uusi, suorituskykyinen ja innovatiivinen, 250 hevosvoimainen V6-perämoottori, jossa yhdistyvät linjakas XTO-muotoilu ja huipputason tekninen osaaminen. Tuloksena on verraton yhdistelmä alan uusinta tekniikkaa, monipuolista suorituskykyä ja erinomaista kiihtyvyyttä.

Yamahan Premium-luokan 250 hevosvoimaisten V6-moottoreiden erikoisominaisuuksia ovat muun muassa digitaalinen DES-ohjaus (Digital Electric Steering), Yamahan ainutlaatuinen TotalTilt-toiminto, peruutusta tehostava TERE-pakojärjestelmä (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) ja XTO-malliin perustuva teknologia.

Digitaalinen DES-ohjaus nyt vakiovarusteena SBW-ohjauksella (Steer by Wire) varustetuissa 250 hv:n V6-moottoreissa. Ohjausta sujuvoittava DES-järjestelmä on saatavana lisävarusteena myös kaikkiin ilman SBW-ohjausta oleviin 250 hv:n V6-moottoreihin.

Uusi Premium-luokan 250 hevosvoimainen V6-moottori on hyvä esimerkki Yamahan kyvystä tarjota tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä niin käyttäjien kuin venevalmistajien näkökulmasta ja joissa korkealaatuinen tekniikka yhdistyy luotettavuuteen, tehoon ja selkeään muotoiluun.
Kippauksenrajottimella varustettu Yamahan TotalTilt-toiminto mahdollistaa kippauksen oikaisun mistä tahansa asennosta kahdella trimmi-/kippipainikkeen painalluksella. Ei enää trimmipainikkeen pohjassa pitämistä: kuljetus ja täysi kippaus ylös tai alas on nyt vaivatonta.
Työntövoimaa parantava pakojärjestelmä (TERE) tehostaa peruuttamista ja hallintaa pienillä nopeuksilla. Yhdistäminen lisävarusteena saatavaan ohjauksen digitaaliseen DES -järjestelmään ja Helm Master EX -ohjaussauvaan tehostaa ohjattavuutta entisestään – erittäin kätevää satamassa ja muissa ahtaissa paikoissa.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, DOHC
Sylinterin tilavuus4169 cm3
Sylinterien lkm / asettelu 60-asteen V6
Sylinterin mitat96,0 x 96,0 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla183,8 kW (250 hv) @5500 r/min
Täyden kaasun käyttöalue5000 – 6000 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
ImujärjestelmäEFI
Ignition / advance systemTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Välityssuhde1.75 (21/12)
KaasuttimetPolttoaineen suihkutus
Paino potkurin kanssa X = 255 kg | U = 261 kg
Öljykaukalon tilavuus6,3 L / 6,0 L *öljysuodattimen vaihdolla/ ilman vaihtoa
HallintaSähköinen kaukohallinta
Trimmaus ja kippaus -tapaSähköhydraulinen trimmaus ja kippaus
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori70 A (max) (akun lataus: 55 A)
AjonestoYCOP optional
PropellerValinnainen
VastakiertomalliSaatavilla
Uistelunopeuden säätöWith DN Gauges
Kaksoisakun latausValinnainen
Digital Network Gauge (6Y8/6YC)Valinnainen
Digital Network Gauge II (CL7)Valinnainen
VaimennusValinnainen
Full tilt up angle70
YCOP (Immobilizer)Applicable
HuomautusOhjausjärjestelmä vaihtelee mallin mukaan.

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center