MX18

419,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 21 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha MX on tehokas, kestävä ja luotettava peräpeiliin kiinnitettävä sähköperämoottori. Se kuluttaa virtaa vain juuri sen mitä tarvitaan, eli on erittäin energiapihi.
SKU
2020-MX18-NA
action-image

Uskomaton MX18 - sen kuin kytket virran ja lähdet matkaan

Kestävä, luotettava ja tehokas peräpeiliin kiinnitettävä sähköperämoottori.

Yamaha MX on tehokas, kestävä ja luotettava peräpeiliin kiinnitettävä sähköperämoottori. Se kuluttaa virtaa vain juuri sen mitä tarvitaan, eli on erittäin energiapihi.

Peräpeiliin kiinnitettäviä Yamaha-sähköperämoottoreita pidetään maailmanlaajuisesti luotettavina, tehokkaina, toimintavarmoina ja kestävinä. MX-mallin Digital Maximizer™ -järjestelmä vahvistaa entisestään tätä mainetta: sen ansiosta moottori käy jopa viisi kertaa pidempään yhdellä latauksella.

Yamahan sähköperämoottorit ovat ympäristöystävällisiä ja erinomainen ratkaisu rentoon pienveneilyyn.
Nämä näppärät sähköperämoottorit tekevät vesillä liikkumisesta aina rentouttavan elämyksen. Yamaha-sähköperämoottorit ovat käytännössä äänettömiä, eivätkä tuota pakokaasuja. Ne eivät häiritse sen enempää sinua kuin ympäristöä. Innokkaille kalastajille ja luonnonystäville tämä on iso etu: Yamahan sähköperämoottorit eivät pelota luontokappaleita tiehensä. Niinpä voit nauttia lähes äänettömästä vesillä liikkumisesta.
Yamaha-sähköperämoottori on helppo kantaa mukana samoin kuin sen kompakti 12 voltin akku. Siksi Yamaha-sähköperämoottori sopii hyvin pieneen veneeseen tai jollaan.
Lisätietoja
Virrankulutus42
Jännite12
Työntövoima enint. (kg)18.2
Vaihteet (eteen/taakse)Monisäätöinen
Akselin pituus914 mm
OhjausTelescoping Tiller

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center