M18

319,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 31 €/kk
Hae rahoitusta
Löydä kätevin ja ympäristöystävällisin tapa varustaa vene moottorilla: Yamahan sähköperämoottori. Tämä kevyt mutta lujatekoinen 12-volttinen sähköperämoottori kulkee vaivattomasti mukana, on nopea asentaa ja helppo hallita.
SKU
2020-M-18-NA
action-image

Merkittävä M18 - sen kuin kytket virran ja lähdet matkaan

Yamahan sähköperämoottori on todella kätevin ja ympäristöystävällisin ratkaisu pienveneen moottoriksi - ja vieläpä yllättävän tehokas.

Helppokäyttöisessä, hiljaisessa ja kooltaan kompaktissa 12-volttisessa moottorissa on säädettävä jalusta, jonka avulla asennat moottorin veneeseen nopeasti ja vaivatta. Sen kuin menet veneelle, kytket virran ja pidät hauskaa. Moottoria on helppo hallita sijainniltaan kätevän ohjausvarren mukavalla kahvalla.

Kestomagneettimoottorin, lujan kotelon, kestävien pintojen ja erikoisvalmisteisen komposiittiakselin ansiosta M18 on myös kestävä. Osat eivät taivu, murru tai ruostu normaalissa käytössä. Erityinen tehopotkuri maksimoi työntövoiman ja on suunniteltu torjumaan levää ja muuta vedenalaista roskaa.

Yamahan sähkömoottorit ovat todella ympäristöystävällisin tapa varustaa pienvene moottorilla, kun haluat rentoutua vesillä.
Näiden näppärien laitteiden käytössä keskeistä on rentoutuminen. Laitteet ovat miltei äänettömiä eivätkä taatusti tuota pakokaasuja. Ne eivät siis häiritse sen enempää sinua kuin ympäristöäsikään. Innokkaille kalastajille ja luonnonystäville tämä on lisäetu: Yamahan sähköperämoottori ei pelota luontokappaleita tiehensä. Niinpä voit nauttia vesillä liikkumisesta täysin siemauksin.
Yamaha-sähköperämoottori on kannettavuudeltaan huippuluokkaa. Sen voimanlähteenä on kompakti 12 voltin akku. Siksi se sopii täydellisesti myös pieneen apuveneeseen tai jollaan.
Lisätietoja
Virrankulutus42
Jännite12
Työntövoima enint. (kg)18.2
Vaihteet (eteen/taakse)5 eteen, 3 taakse
Akselin pituus914 mm
OhjausTelescoping Tiller

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: M18
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center