8hp

2 745,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 52 €/kk
Hae rahoitusta
Kevyt ja kannettava 8hp on yhdistelmä vakuuttavaa vääntöä ja Yamahan tuttua taloudellisuutta kätevän kokoisessa ja sulavalinjaisessa muodossa. Hyvin suorituskykyinen perämoottori soveltuu oivasti hupikäyttöön tai kalastusretkille.
SKU
2019-F8-NA
action-image

Kevyt raskaansarjan moottori - todellista kannettavaa tehoa

Tehonkäytön vesillä ei välttämättä tarvitse tarkoittaa painavan perämoottorin raahaamista veneelle. Yamahan kevyt 8hp-perämoottori kulkee mukana kätevästi. Sen kantamista helpottaa mukava kiinteä kantokahva.

Vesillä ilahdut nelitahtimoottorin kuiskauksenhiljaisesta käynnistä, erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta ja tasaisen luotettavasta tehosta. CDI-sytytysjärjestelmä varmistaa luotettavan käynnistyksen ensi yrittämällä, ja kierrettävän kaasukahvan ja eteen-vapaa-peruutus-vaihteiston ansiosta moottoria on helppoa ja turvallista käyttää.

Kevyessä perämoottorissa on monia sellaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen voimanlähteen apuveneeseen ja sopivat mainiosti myös kalastuskäyttöön tai perheen hupiajeluihin. 8hp on toki luotettava kumppani työveneessäkin.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Valikoimamme kaikissa moottoreissa hyödynnetään Yamahan viimeisimpiä venemoottorien teknologioita, rakenneratkaisuja ja imu- ja pakojärjestelmiä. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristönsuojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla, kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus212 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 2/In-line, SOHC
Sylinterin mitat56.0 mm x 43.0 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla5.9 / 5,500 rpm
Täyden kaasun käyttöalue5,000 - 6,000 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Imujärjestelmä1 kaas.
Ignition / advance systemCDI
KäynnistysjärjestelmäKäsikäynnistys
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS431L:558mm
Polttoainesäiliön tilavuuserillinen, 12Litraa
Öljykaukalon tilavuus0.8Litraa
Paino ilman potkuria 40kg - 41kg
HallintaKaasukahva
Trimmaus ja kippaus -tapaKäsikäynnistys
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -6Awith rectifier/regulator**
PropellerIncluded
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center