5hp

1 380,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 34 €/kk
Hae rahoitusta
Fiksu ja tyylikäs 5hp on helppo kantaa. Sen avulla saat veneesi nopeasti vesille. 5hp sopii täydellisesti apuveneen voimanlähteeksi tai purjeveneen apumoottoriksi – tai yhtä lailla vaikka uisteluun tai hupiajoon.
SKU
2019-F5-NA
action-image

Helppo kantaa ja vaivaton käyttää

Voit luottaa siihen, että tässä fiksun ja tyylikkään näköisessä moottorissa riittää tehoa. 5hp kulkee kevyesti ja kätevästi mukana rannasta pääveneen kannelle ja takaisin, ja myös sen varastointi käy helposti.

Näppärän koon, suuren kantokahvan ja sisäänrakennetun polttoainesäiliön ansiosta sitä on helppo kantaa. Käynnistämisen helppouden takaa Yamahan elektroninen CDI-sytytysjärjestelmä. Alhainen polttoaineen kulutus, selkeät hallintalaitteet sekä alhainen melu ja värinä ovat vakio-ominaisuuksia kuten Yamahan tuttu luotettavuuskin.

5hp on fiksu valinta niin veneilyn helppoutta arvostavalle perheelle kuin kätevää apumoottoria tarvitsevalle isomman veneen kipparillekin.

Niin vesiurheilun huumasta kuin rennosta menostakin nauttivan veneilijän kannattaa valita moottori, jonka avulla vesillä liikkumisesta saa enemmän irti.
Koko Yamaha-malliston tapaan myös näiden moottorien rakenneratkaisut ja imu- ja pakojärjestelmät edustavat Yamahan uusinta venemoottoriteknologiaa. Yamahan 4-tahtiteknologian kehitys on ollut hyvin menestyksekästä juuri siksi, ettemme ole alun alkaenkaan yrittäneet muuntaa tavallisia autonmoottoreita perämoottoreiksi vaan olemme suunnitelleet ja rakentaneet 4-tahtisia koneita puhtaasti venemoottoreiksi.
Erikoissuunnitellut venemoottorimme edistävät myös ympäristönsuojelua uraauurtavien puhtaan palamisen teknologioiden avulla, kuitenkaan tehosta, suorituskyvystä tai käytettävyydestä tinkimättä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen
Sylinterin tilavuus139 cm³
Sylinterien lkm / asettelu 1, OHV
Sylinterin mitat62.0 mm x 46.0 mm
Kardaaniakselin teho keskikierroksilla3.7 / 5,000 rpm
Täyden kaasun käyttöalue4,500 - 5,500 rpm
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Imujärjestelmä1 kaas.
Ignition / advance systemCDI
KäynnistysjärjestelmäKäsikäynnistys
Välityssuhde2.08 (27:13)
Veneen suositeltava peräpeilikorkeusS435L:562mm
Paino potkurin kanssa F5AMHS: 27.0kg,F5AMHL: 28.0kg
Polttoainesäiliön tilavuus1.1Litraa(Built-in fuel tank) or optional seperate fuel tank
Öljykaukalon tilavuus0.6Litraa
HallintaKaasukahva
Trimmaus ja kippaus -tapaKäsikäynnistys
Valopuola / Vaihtovirtageneraattori12V -6A*valinnainen
PropellerIncluded
HuomautusThe kW data in this sheet is based on the ICOMIA 28 standard, measured at the prop shaft

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center