Yamarin Cross 75 Bow Rider

Kysy hinta myyjältäsi
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Voit olla yhteydessä valitsemasi Yamaha-Centeriin saadaksesi tarkemmat hintatiedot.
Yamarin Cross -malliston lippulaiva 75 Bow Rider on näyttävä vene. Sen ulkoasua linjaavat tyylikkäät teippaukset, tummanharmaa turkkipelti sekä särmikkäät grafiitinharmaat patjastot punaisilla ja mustilla yksityiskohdilla.
SKU
2018-YAMARINCR75BR-NA
action-image

Suurta suorituskykyä ja voimallista tyyliä samassa paketissa

Yamarin Cross -malliston lippulaiva 75 Bow Rider on näyttävä vene. Sen ulkoasua linjaavat upea uusi ohjauspyörä, tyylikkäät teippaukset, tummanharmaa turkkipelti sekä särmikkäät grafiitinharmaat patjastot punaisilla ja mustilla yksityiskohdilla.

Voimallisen sulavalinjainen ulkonäkö ei ole pelkkää pintaa, sillä vene on myös suorituskyvyltään erittäin hyvä ja käsiteltävyydeltään huippuluokkaa. Sitä on erittäin miellyttävä ajaa, ja se on kuin kotonaan kovemmallakin tuulella ja ankarissa olosuhteissa.

75 BR on vakiovarustelun tasossa luokkansa johtava malli. Esimerkkejä sen vakiovarusteista ovat tilava kaksiosainen kuomu, sisäänrakennettu äänentoistojärjestelmä, hydrauliohjaus ja trimmitasot LED-näytöllä.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Lisätietoja
Pituus7530 m
Hull length7530mm
Leveys2.470 m
Kuivapaino (kg)1300kg
Tube diameter125mm
No. of persons9
Polttoainesäiliön tilavuus244L
Hevosvoimat (HV)150300hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin Cross 75 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center