Yamarin Cross 64 Bow Rider

59 900,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1029 €/kk
Hae rahoitusta
Cross 64 BR + Yamaha F150XB        59 900,00 €
Cross 64 BR + Yamaha F150XCA2      65 500,00 €
Yamarin Cross 64 Bow Rider on suorituskyvyltään aidosti monipuolinen vene. Se on yhtä lailla kotonaan päiväretkien kulkuvälineenä kuin kalastusveneenä tai apuveneenä perheen isommalle veneelle.
SKU
Yamarin Cross 64BR 2021
action-image

Urheilullinen, vauhdikas ja tilava – todellinen yleisvene!

Vauhdikas 64BR on täydellinen valinta monipuoliseen vesiurheiluun ja päiväretkiveneeksi, mutta toimii tilavuutensa ansiosta yhtä lailla myös yhteysveneenä. Tukeva, pystymallinen tuulilasi antaa hyvän suojan ajoviimalta myös takapenkillä istuville matkustajille. Taka-avotilan kruunaa mukava U-mallinen sohva, joka tarjoaa hyvät tilat isommallekin seurueelle. Vakiovarusteisiin kuuluu kätevä yhden avaimen lukitusjärjestelmlä

Tässä mallissa on panostettu muotoiluun ja liikkumisen helppouteen. Keulan muodon ja korkeampien kaiteiden ansiosta veneeseen on entistä helpompi nousta.

Mukavan kyydin takaavat vankka ja entistä pystymmän muotoinen tuulilasi ja pitkät sivulasit, jotka ovat yhä parempana suojana tuulelta ja roiskeilta.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", alumiiniturkki, ankkuriboksit keulassa ja perässä, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, irrotettava säilytyslaatikko keulan avotilassa, kuomukotelo, lepuuttajien kiinnikkeet ja telineet, lukittava hansikaslokero ja säilytystilat, mukitelineet, offshore-istuimet ja istuintyynyt, sähköinen pilssipumppu, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainetankki 126 litraa, sammutin, hydraulinen ohjaus, tuulilasinpyyhkijä sb-puolella, väliovi tuulilasin alla, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus6310 m
Hull length6310mm
Leveys2.320 m
Kuivapaino (kg)880kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus126L
Hevosvoimat (HV)115150hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin Cross 64 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center