Yamarin Cross 64 Bow Rider

50 100,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 862 €/kk
Hae rahoitusta
2021 Q Edition
Cross 64BR Q edition + Yamaha F130AETX       50 100 €
Cross 64BR Q edition + Yamaha F150DETX       52 500 €
Cross 64BR Q edition + Yamaha F150GETX       54 250 €
Yamarin Cross 64 Bow Rider on suorituskyvyltään aidosti monipuolinen vene. Se on yhtä lailla kotonaan päiväretkien kulkuvälineenä kuin kalastusveneenä tai apuveneenä perheen isommalle veneelle.
SKU
2018-YAMARINCR64BOWR-NA
action-image

Urheilullinen, vauhdikas ja tilava – todellinen yleisvene!

Yamarin Cross 64 Bow Rider on suorituskyvyltään aidosti monipuolinen vene. Se on yhtä lailla kotonaan päiväretkien kulkuvälineenä kuin kalastusveneenä tai apuveneenä perheen isommalle veneelle. Sähäkkä ja tilava vene on suorituskykyinen ja tarjoaa riemukkaan vauhdikasta kyytiä. Varmakulkuisena ja vakaana se soveltuu oivasti myös vesiurheiluun.

Tässä mallissa on panostettu muotoiluun ja liikkumisen helppouteen. Keulan uuden muodon ja korkeampien kaiteiden ansiosta veneeseen on entistä helpompi nousta, ja keulassa on lisäksi miellyttävä selkänojallinen L-sohva.

Mukavan kyydin takaavat vankka ja entistä pystymmän muotoinen tuulilasi ja pitkät sivulasit, jotka ovat yhä parempana suojana tuulelta ja roiskeilta.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi. Yamarin on osa Yamaha Motor Europe N.V. -yhtiötä. Uusi kumppanuus mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön Yamahan kanssa ja antaa hyvät lähtökohdat kehittää yhä innovatiivisempia tuotteita.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Lisätietoja
Pituus6310 m
Hull length6310mm
Leveys2.320 m
Kuivapaino (kg)880kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus126L
Hevosvoimat (HV)115150hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC
Varaa koeajo: Yamarin Cross 64 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center