Yamarin Cross 57 Bow Rider

45 200,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 779 €/kk
Hae rahoitusta
Cross 57BR + Yamaha F100LB            47 200,00 €
Cross 57BR + Yamaha F115LB            45 200,00 €
Cross 57 BR tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet vauhdikkaaseen veneilyyn. Vakaa ja turvallinen vene soveltuu vaivatta sekä vesiurheiluun, päiväretkille että yhteysveneeksi. Turvallisuutta lisäävät korkeat ja tukevat kaiteet edessä ja takana, ja korkean tuulilasin takana on suojaisa ja väljä avotila. Veneessä on kiinteät telineet lepuuttajille ja vakiona näyttävä tumma alumiiniturkki.
SKU
Cross 57BR 2021
action-image

Suorituskyky pykälää paremmaksi!

Sulavalinjainen ja vakuuttavan näköinen Yamarin Cross 57 Bow Rider on oikea valinta nopeutta ja seikkailua kaipaavalle! Monipuolinen vene soveltuu mainiosti vauhdikkaaseen veneilyyn mahtavan suorituskykynsä ja erinomaisen käsiteltävyytensä ansiosta.

Lujarakenteinen ja turvallinen 57 BR esiintyy yhtä lailla edukseen vesiurheilussa kuin rennommassakin veneilyssä. Niin keulassa kuin perässä on korkeat, vankat ja turvalliset kaiteet, ja korkea tuulilasi tarjoaa mainiosti suojaa kokoluokan suurimmalle taka-avotilalle. Näyttävä tumma alumiiniturkki ja integroidut lepuuttajatelineet kuuluvat vakiovarustukseen.

Käytännöllisyyttä edustavat muun muassa tilava lukittava hansikaslokero ja kookas säilytystila etuosan pitkän penkin alla.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.

Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", alumiiniturkki, hydraulinen ohjaus, ankkuriboksit keulassa ja perässä, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, kuomukotelo, lepuuttajan kiinnikkeet ja telineet, lukittavat hansikaslokero ja säilytystilat, mukiteline, offshore-istuimet ja istuintyynyt, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainetankki 107 litraa, sammutin, tuulilasinpyyhkijä sb-puolella, väliovi, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus5660 m
Hull length5660mm
Leveys2.170 m
Kuivapaino (kg)680
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus107L
Hevosvoimat (HV)80115hp
TransomLong
CE Design CertificationC

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Yamarin Cross 57 Bow Rider
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center